Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ai auzit de psihoză spirituală? Este un lucru care se întâmplă multora dintre noi. Iată care sunt cauzele și cum o poți preveni!

Matlhodi Ntuli, un astrolog din Africa de Sud, a vorbit pe contul său de TikTok despre psihoza spirituală. Aceasta are un număr de 35k urmăritori, și nu doar clienți din țara sa, ci și internaționali. Iată ce ne spune!

„Viața care se desfășoară este, de asemenea, un exercițiu spiritual. Corect? Și spun asta pentru că, în special ca practicanți ai conținutului spiritual ezoteric, ne putem pierde atât de mult în a învăța mai mult, în a dobândi cunoștințe noi, în a înțelege puzzle-ul. Totul are un sens, totul este un semn, încât uiți că desfășurarea vieții în sine este o practică spirituală. Și este minunat să știi lucruri, este minunat să poți să-ți folosești cunoștințele și să înțelegi lumea din jurul tău, dar uneori tot ce trebuie să faci este să lași viața să se desfășoare.”, a spus astrologul.

Asta este o parte foarte frumoasă a procesului spiritual și a cunoașterii mai profunde și a trezirii spirituale: faptul că trebuie să lași viața să se desfășoare fără să știi răspunsurile și fără să știi încotro se îndreaptă viața. 

„Cred că de aceea oamenii tind să cadă în psihoză. Din cauza faptului că te adâncești atât de mult în această lume în care totul este un simbol, totul este un semn, totul trebuie descifrat, încât nu mai lași loc pentru progresia naturală a vieții să se întâmple, și acolo se află cele mai dulci lecții, nu-i așa?”, mai precizează Matlhodi Ntuli.

Persoanele decedate știu să trimită semne. Privește mai atent, poate ești urmărit!

Folosești cunoștințele spirituale pentru a înțelege lucrurile, nu pentru a le prezice, nu pentru a le controla, ci pentru a le înțelege, și uneori haosul este necesar. Atunci când nu reușești să înțelegi nimic și totul pare copleșitor, lasă-te purtat de val. Nu încerca să descifrezi, nu încerca să înțelegi nimic, nu te uita la planetele și la ceea ce fac ele. Când găsești un loc de stabilitate, cât de cât, și vrei să te uiți în urmă și să reflectezi asupra a ceea ce s-a întâmplat, atunci te poți întoarce la practicile tale ezoterice și la cunoștințele tale pentru a încerca să înțelegi ce a fost. Dar oamenii se vor conduce pe ei înșiși către psihoze spirituale dacă nu lasă viața să se desfășoare. Trebuie să faci asta. Este o parte foarte importantă și crucială a experienței umane.

Nu poți și nu vei avea niciodată răspunsurile la toate, și nimic nu va avea sens tot timpul pentru că înveți.  Și trebuie să îți dai voie să o faci. 

În încheiere, astrologul a transmis un mesaj pentru toți cei pasionați de lumea ezoterică. „Așa că sper cu adevărat că acest lucru îi va ajuta pe oameni, în special dacă sunt foarte interesați de astrologie, numerologie, budism, sau orice alte legi ale Universului de care sunt fascinați. Lasă loc și pentru ca viața să se desfășoare.”

Vezi aici videoclipul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce este psihoza spirituală? Cauze și prevenire

Ai auzit de psihoză spirituală? Este un lucru care se...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?