Ce desert ți se potrivește în funcție de zodie? Sugestii dulci pentru Sfântul Valentin
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Nu știi cu ce desert să-ți surprinzi azi persoana dragă? Sau cu ce bunătăți să te răsfeți? Iată ce ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul zodiacal!

Astăzi este o zi optimă pentru un răsfăț culinar dulce!

Berbec

Cum este un nativ Berbec? Energic, impulsiv, efervescent. Fiindcă sunt atât de activi și de pasionali, au nevoie de un desert rapid, dar incredibil de gustos. Li se potrivesc prăjiturile rapide cu iaurt și fructe, dar și înghețata. Cu cât mai multă ciocolată, cu atât mai bine!

Taur

Taurii sunt guvernați de Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a fertilității. Se spune că plăcinta este sinonim cu prosperitatea, așa că nativilor acestei zodii li se potrivesc de minune plăcintele cu mere. Dacă nu le place acest desert, îi poți surprinde și cu un preparat gustos, cu vanilie.

Gemeni

Gemenii sunt firi sociabile, plăcute de toată lumea, știu să comunice și se simt bine în grupuri de oameni. Azi, li s-ar potrivi prăjitura cu ciocolată și banane, un desert gustos, dulce și cremos, întocmai ca personalitatea acestor semne zodiacale.

Rac

Admirăm Racii pentru romantismul și sensibilitatea lor fără margini. Grație acestui lucru, nativilor delicați și discreți li se potrivește o prăjitură cu cocos, iubită de toată lumea.

Leu

Leii sunt extravaganți și le place să iasă în evidență. Din acest motiv, le sunt pe plac prăjiturile rafinate, care nu conțin doar 2-3 ingrediente. Alege dulciurile bazate pe rețete complexe, care conțin mixuri interesante de ingrediente. Le poți oferi și un cheescake, dar asigură-te că are o compoziție mai specială!

Fecioară

Ești Fecioară sau ai de-a face cu o Fecioară pretențioasă, tradiționalistă și organizată? Poate că un astfel de nativ va aprecia un desert dulce-acrișor, o prăjitură cu fructe sau un desert clasic, pe bază de biscuiți și ciocolată. Combinația de arome interesante le place acestor nativi.

Balanță

Cum poți surprinde o Balanță pasională, jucăușă și aparent nehotărâtă? Pregătește un desert special, care să conțină ciocolată albă, înghețată, coniac, vanilie și fructe! Și o prăjitură Pavlova i se va potrivi de minune. Sau o tartă cu fructe.

Scorpion

Scorpionii misterioși pot fi atrași de dulciurile gustoase, cu arome intense. Le poate fi pe plac celebra prăjitură Tiramisu, cu gust intens de cafea. Complexitatea și aroma acestui desert tradițional italienesc îi poate surprinde.

Săgetător

Unui Săgetător relaxat, optimist și înțelegător i-ar putea fi pe plac ceva clasic: Prăjitura Diplomat. Este clasică și perfectă pentru orice moment al zilei. Chiar și pentru sărbătoarea de Sfântul Valentin!

Capricorn

După cum îi cunoaștem, Capricornii sunt firi serioase, conservatoare, ambițioase și complexe. Nu trec neobservați în general, iar oamenii le admiră firile profunde. Dacă vrei să rămânem în sfera dulciurilor tradiționale românești, unui Capricorn i se potrivesc amandinele. Poate și budincile ar fi o idee bună.

Vărsător

Vedem Vărsătorii ca pe ființe vizionare, cu o minte activă. Sunt energici și dornici să salveze lumea sau să iasă în evidență cu ceva nemaipomenit. Li se potrivesc deserturile pe bază de spumă, dulci și intense, dar și gogoșile umplute cu cremă.

Pești

Un nativ Pești este sensibil și spiritual. Nu sunt persoane foarte complicate, așa că au nevoie de un desert pe cât de simplu, pe atât de gustos. Se pot axa pe profiterolul cu ciocolată, cu caramel sau cu lămâie.

Citește și: TU ce FRUCT ești în funcție de ZODIE? Dulce sau acru?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu o rutină nouă

Sursă foto: Pexels

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă socializare pentru o zodie

pixel