Ce culoare norocoasă are fiecare zodie și de ce ar trebui să se ferească?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ca să te bucuri de toate energiile pozitive, poți să ai în vedere și importanța culorilor. Descoperă ce culori sunt recomandate pentru fiecare nativ în parte, dar și ce poate să evite.

Ca să încurajezi optimismul și armonia în viața ta, merită să pui accent și pe culori. Nuanțele de care te lași înconjurat zi de zi pot să aibă efecte importante în ceea ce privește vestimentația, dar și referitor la accesorii sau la modul în care ne decorăm casa, biroul și alte spații.

Berbec

Este considerat a fi un semn de foc. Este guvernat de planeta Marte, așa că Berbecului i se potrivește cel mai bine culoarea roșie! Ne gândim la mișcare, la energie, la pasiune, la acțiune. Alte culori norocoase pentru Berbec? Galben și non-culoarea alb. Culorile care pot fi evitate de Berbeci sunt verde, albastru și non-culoarea negru.

Ce hobby ți se potrivește în funcție de zodie?

Taur

Culoarea verde este cea asociată de fiecare dată cu armonia și cu natura. Putem spune că verdele este culoarea care te trimite cu gândul la liniște, dar și la stabilitate financiară. Din aceste motive, se potrivește de minune unui nativ Taur. Deoarece nativii Taur sunt guvernați de planeta Venus, putem spune că și culoarea roz este una care li se potrivește perfect. Și rozul duce cu gândul la armonie, dar și la prosperitate și pace. Ce culori pot să evite Taurii? Roșul și galbenul.

La ce GREȘELI MAJORE ești predispus în dragoste, în funcție de semnul zodiacal?

Gemeni

Se pare că galbenul este culoarea câștigătoare. Aparent, ea emană doar bucurie și prospețime. Totodată, este atribuită și optimismului, o calitate de care avem nevoie cu toții. Să nu uităm că cei cu Soarele în Gemeni sunt extrem de expansivi, mereu atrași de idei noi și trec de la inspirație, la o nouă doză de prospețime. Nuanțele de albastru și de roșu ar trebui evitate.

Zodiile și bijuteriile. Cum alegi cerceii în funcție de semnul zodiacal?

Rac

Deși albul este o non culoare, este asociată adesea cu liniștea, pacea, curățenia. La toate aceste calități visează de fiecare dată un nativ Rac. Alte culori benefice pentru zodia Rac - nuanțele subtile de crem, dar și argintiu, care amintește despre razele Lunii, astru care guvernează acest semn. Ce culoare poate evita un nativ născut în semnul Racului? Culoarea roșie, care pare că va agita o astfel de persoană.

Ce aromă de îngheţată ţi se potriveşte, în funcţie de zodie?

Leu

Nativilor Leu li se potrivește de minune Mov imperial. Acești nativi care sunt guvernați de Soare ar putea fi influențați de culori calde, precum sunt auriul, portocaliul solar sau chiar cărămiziul. Se spune că aceștia ar trebui să stea departe de nuanțe neutre, precum și de culori pastel. 

Fecioară

Se pare că albastrul a tras lozul câștigător! De asemenea, persoanele născute sub semnul Fecioarei pot fi sprijinite și de alte culori sau nuanțe benefice. Vorbim despre galben deschis sau verde. Specialiștii spun că nici nativilor Fecioară nu li se potrivește prea bine roșu.

Horoscop medical. Ce boli pot să apară în funcție de zodie și ce se recomandă

Balanță

Albastrul deschis este o variantă optimă, la fel și culorile vesele. Da, albastrul deschis face mereu trimitere la sentimente de liniște. Ce pot să evite nativii Balanță? Ar putea sta departe de culori închise și întunecate, precum negru sau maro, care pot aduce stresul în viața lor.

Ce influencer ești în funcție de zodie? Amuzant, sentimental sau extravagant?

Scorpion

Se pare că este vorba despre o culoare energică și intensă, portocaliu. Deci fascinație, energie, entuziasm, creativitate și spor. Alte nuanțe norocoase, care i se potrivesc unui nativ Scorpion, sunt cele de cafeniu, ciocolatiu sau chiar roșu, mai ales că vorbim despre nativi guvernați de Marte. Și violetul este recomandat. Care sunt nuanțele de care se pot feri acești nativi? Nuanțele de albastru și verde.

Săgetător

Ce culoare li se recomandă nativilor născuți sub semnul Săgetătorului? Vorbim despre celebrul Indigo. Această nuanță duce cu gândul la dezvoltare spirituală, la înțelepciune, la o călătorie în calea trezirii lor. De asemenea, alte culori favorabile pentru Săgetători sunt galbenul și portocaliul. La ce ar putea să renunțe nativii? La  nuanțele de albastru.

Capricorn

Este vorba despre o culoare intensă și foarte plăcută din punct de vedere estetic: verde smarald. Verdele smarald, conform specialiștilor, aduce multă prosperitate, dar și abundență. Vorbim despre creștere în toate domeniile vieții cu verdele smarald. Pot sta departe de nuanțele de galben și de roșu.

De ce intră fiecare zodie în viața ta? Lecția karmică pe care o poți învăța de la fiecare semn zodiacal

Vărsător

Ce culoare i se potrivește de minune unui nativ Vărsător? Se pare că bleumarin. Această culoare trimite cu gândul la eleganță, autoritate, dar și inteligență. Și alte nuanțe de albastru sunt favorabile acestor nativi. Culori precum verde, dar și nuanțele de maro sau cafeniu ar trebui evitate.

Peşti

Nuanța de verde deschis! Deopotrivă, li se potrivește de minune și albastrul deschis, în nuanța cerului. Pot fi atrași și de nuanțe solare, precum galben sau portocaliu. Ai putea să eviți culoarea neagră, care nu ar face decât să îți accentueze emoțiile și energia negativă. 

Care sunt cele mai norocoase zodii, potrivit inteligenței artificiale?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel