Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău zodiacal!

Berbec: Dragon

Dragonul este cea mai cunoscută și cea mai iubită creatură din mitologie. Întocmai ca dragonul, neînfricatul Berbec nu cunoaște jumătăți de măsură. Ori pierde, ori câștigă, nu există altceva.

Taur: Driade

Driadele sunt nimfe ale copacilor în mitologia greacă. Sunt asemănătoare cu zânele și reprezintă divinitatea pădurilor, spirite care sunt veșnic legate de arbori. Taurii emană această putere și își păzesc de fiecare dată casa cu o loialitate demnă de invidie.

Gemeni: Zână

Gemenii sociabili și eterici percep lumea prin ochii unei zâne. Cred în lucruri misterioase, vor să afle cât mai multă informație și sunt plini de magie. Gemenii pot fi întruchipați de zânele jucăușe și mistice. Adaugă un strop de magie oriunde se duc.

Rac: Vârcolac

Racul, întocmai ca vârcolacul, își poate prelua pasiunea și ferocitatea din Lună. Luna este guvernatoarea acestui semn de apă. Deși este puternic sau poate inspira teamă, vârcolacul are și o latură emoțională. Racul poate face orice pentru cei dragi, chiar dacă este nevoit să se transforme într-o creatură înfricoșătoare dacă cineva îi supără pe apropiații lui.

Leu - Sfinx

Sfinxul este o creatură mitologică, prevăzută cu un cap uman, corp de leu și aripi de șoim. Leul are puterea regală a unui sfinx. Ghidați de soare, aceștia emană putere și statut. Pot să intimideze oamenii prin simpla lor prezență.

Fecioară: Unicorn

Inorogul sau unicornul ne vine clar în minte atunci când vorbim despre nativii Fecioară, care indică puritatea și inocența. Fecioarele sunt capabile să își reverse puterile neobișnuite asupra celor care merită. Au puterea unei fiare și o dragoste infinită pentru cei lipsiți de apărare.

Balanță: Sylph

Sylph este un spirit mitologic al aerului. Acest termen provine de la Paracelsus, care descrie Sylphul ca pe o ființă invizibilă a aerului. O Balanță poate să personifice strălucirea cerească a unui Sylph, care este alimentat de o magie simplă și delicată. Se spune că orice persoană care privește în ochi un Sylph este binecuvântată cu cea mai mare frumusețe. În acest sens, Balanța la fel de virtuoasă este interesată de frumusețe, nu de interese materialiste.

Scorpion: Vampir

Vampirii sunt personaje întunecate, palpitante și adesea atractive care, deși emană sentimente intense, persoanele se simt în continuare atrase irațional de fiară. Sunt suficient de atrăgătoare pentru ca oamenii să nu asculte de orice nepotrivire din cauza aurei lor puternice și a modului de a se purta. Scorpionii au aceeași capacitate de a-i face pe oameni să se supună, fără ca aceștia să se îndoiască măcar o dată.

Săgetător: Centaur

Un centaur galopează și vorbește cu înțelepciunea tipică unui Săgetător, întruchipând puterea combinată a omului și cea a naturii. Cu un arc și cu săgeți în mână, un centaur merge spre toate extremele, pentru a-și atinge obiectivele, în timp ce învață pe tot parcursul călătoriei. Un centaur înfățișează perfect un Săgetător cu spirit liber și aventuros, care este mereu într-o călătorie nesfârșită, în căutarea de noi obiective sau cunoștințe.

Capricorn: Spiriduș

Capricornii pot fi spiriduși datorită cunoașterii pe care o posedă, dar și grație atractivității. Spiridușii guvernează pământul cu puterea lor nemuritoare. Ei evită să-și arate puterea în fața lumii la fel cu semnul pământului, Capricornul. Chiar dacă posedă toate aceste atribute, spiridușii preferă să fie împământeniți și modești.

Vărsător: Ondine

Ondinele sunt personaje din basmele şi legendele germane sau scandinave, închipuite că o fată frumoasă sau seducătoare, care trăiesc în apă. Vărsătorii se potrivesc foarte bine cu ondinele, care ieșeau din tiparele obișnuite.

Pești: Sirenă

Sirenele sunt printre cele mai adorate și iubite creaturi mitologice din toate timpurile. Ca și Peștii, ele sunt cunoscute pentru eleganța, frumusețea și grația lor. Această minunată creatură este la fel de inaccesibilă ca Peștii, care sunt perspicaci, empatici și romantici precum sirenele. Imaginația lor a văzut totul, de la gândurile întunecate și de neatins până la visele fictive.

Citește și: O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel