Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, tranzitează semnul ei preferat, cel al Taurului. 

Pe 29 aprilie, Venus își va începe vizita în semnul Taurului, unde va sta până pe 23 martie. Urmează o perioadă nemaipomenită pentru dragoste, romantism, răsfăț și confort. Venus, Micul Benefic, se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic. Deci astrele ne pregătesc multe daruri!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, a banilor și a resurselor, unde se va întâlni cu Jupiter și Uranus. Veți avea parte de oportunități financiare, dar și cheltuieli neașteptate. Rețineți ceva! Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus își începe tranzitul în semnul vostru. Până pe 23 mai este important să vă îngrijiți de aspectul vostru fizic. Adică să vă placă imaginea din oglindă! Vă veți simți mult mai bine în propria piele.Și cum Venus se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic, putem spune că veți fi favorizații acestui tranzit.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus se mută în casa a douăsprezecea, unde se va întâlni cu Jupiter și Uranus. Până pe 23 mai, astrele vă invită să vă descotorosiți de ceea ce nu vă mai face bine. Să faceți pace cu trecutul, să vă împăcați și să acceptați viața așa cu bune și cu rele. Nu ar strica să fiți mai blânzi cu voi. 

Calendar astrologic mai 2024: Jupiter în Gemeni și Luna Nouă în Taur

Rac/ Ascendent în Rac

Venus se alătură lui Jupiter în casa a unsprezecea. Și cum urmează și sărbătorile, acest tranzit vă va ajuta să fiți mai sociabili, să petreci mai mult timp cu prietenii, să vă bucurați de lucruri noi. Urmează și o perioadă mult mai optimistă, din punct de vedere social și profesional. 

Leu/ Ascendent în Leu

Venus își începe tranzitul prin casa a 10-a, casa carierei, unde se va întâlni și cu Jupiter. Conjuncția dintre Micul și Marele Benefic vă va aduce numeroase beneficii, mai ales profesionale. Veți fi mult mai vizibili și populari la locul de muncă. Contează mult să vedeți partea plină a paharului. Și să fiți recunoscători. 

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus își începe tranzitul în casa a noua, unde va face și conjuncția cu Jupiter pe 23 mai. Veți primi darurile lui Venus din călătorii, activitățile educaționale și cele spirituale. Puteți găsi un mentor, un ghid, un profesor, o persoană care să vă dea încredere  pentru a îndrăzni mai mult. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, este în tranzit în casa a 8-a, unde se mai află și Jupiter și Uranus. S-ar putea ca veniturile la comun să crească. E posibil să obțineți bani din tot felul de surse. Veți fi preocupați de investiții. Dar atenție la cele foarte riscante. Veți deborda de pasiune, senzualitate, carismă. Puteți reaprinde pasiunea din cuplu. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus tranzitează casa a șaptea, cea a relațiilor. Trebuie să știi că aceasta se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic. Relația personală vă poate oferi cele mai mari bucurii. Generozitatea va cheia. Atât din partea ta, cât și din partea partenerului. O perioadă bună și pentru cei singuri. Dacă vor lăsa viața să se întâmple fără a încerca să o controleze, pot avea surprize foarte plăcute. 

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se mută în casa a șasea, cea a muncii. Veți găsi proiectele în care să îmbinați utilul cu plăcutul. Colegii vă ajută, vă sprijină, vă oferă din timpul și din energia lor. Doriți să vă simțiți util. Hărnicia voastră va fi validată. În plus, parcă nu vă veți mai stresa la fel de mult. Nu ar strica să folosiți tranzitul acesta, care va dura până pe 23 mai, pentru un control de rutină la medic. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus tranzitează casa iubirii, a romantismului și a veseliei. Unde se va întâlni cu Jupiter, Marele Benefic. Până pe 23 mai trebuie să vă bucurați de tot ce vă oferă viața. Și să puneți pe primul loc propria fericire. Ieșiți la cină, la teatru, la concert. Veți deborda de romantism și creativitate. Vă veți demonstra a fi foarte generoși!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cu cât vă conectați mai mult cu familia, cu atât vă veți simți mai bine. Cu Venus în tranzit prin casa a 4-a, crește nevoia de apartenență. Urmează o perioadă minunată pentru a vă decora locuința, pentru a înfrumuseța grădina sau pentru a vă bucura de casa voastră. Aveți nevoie de acel spațiu în care cum intrați, cum vi se schimbă starea în bine. Venus se va întâlni cu Jupiter și Uranus, deci aveți șanse dacă vreți să achiziționați/închiriați un imobil. 

Pești/ Ascendent în Pești

Venus trece prin casa a 3-a, cea legată de discuții, vorbe, comunicare, negocieri. Vorba dulce mult aduce! Și cum Venus se va întâlni cu Jupiter, guvernatorul vostru, veți afla informații foarte valoroase. Urmează o perioadă excelentă pentru călătorii, studiu și întâlnirea cu persoanele cele mai dragi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Beneficiile lui Mercur în Taur pentru o zodie de apă

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur își va începe...

Mercur în Taur aduce oportunități în relații pentru o zodie

Horoscop internațional. Pe 15 mai, Mercur își va începe...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel