Ce ascund nativii cu LUNA în semne de PĂMÂNT
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns de curând la întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. 

În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. Atunci când un astrolog se uită pe o hartă natală identifică trei puncte principale: soarele, luna și ascendentul.

Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane.

Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. Citește mai multe despre asta și vezi răspunsul Danielei Simulescu aici.

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile. 

Iată ce ascund nativii cu Luna în semne de pământ:

Luna în Taur

Nativii cu Luna în Taur se simt foarte bine, se exprimă frumos, își expun emoțiile, se exprimă cu o doză de fluiditate. Secretul acestor nativi este că au șansa de a filtra tot ce este bun și de a aduce către ei, au o formă de atașament relativ sănătoasă pentru viața lor. 

Luna în Fecioară

Nativii cu Luna în Fecioară au nevoie de îngrijire fizică. Totodată, cei cu Luna în Fecioară sunt predispuși la tulburări obsesiv-compulsive, au tendința să își impună singuri limite, să-și impună un comportament rigid, o rigoare de care poate că nu ar avea cu adevărat nevoie. Ceea ce ascund cei care au Luna în Fecioară, de fapt, este că ei neagă cumva ceea ce simt, neagă faptul că unele emoții sunt prea intense pentru ei

Luna în Capricorn

Nativii cu Luna în Capricorn preferă o anumită doză de singurătate, ei vor să arate că se descurcă, vor să le arate celorlalți că ei pot, sunt capabili. Acești nativi au nevoie să își demonstreze că pot, într-un mod inconștient, cei care au Luna în Capricorn încearcă să îi vindece, să îi ajute pe cei din jurul său, mai ales în copilărie. Au această nevoie de a rezolva totul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel