Ce ascund nativii cu Ascendent în semne de PĂMÂNT?
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce în prim-plan secretele Ascendentului. Alături de Soare care dă Zodia, fiind nucleul nostru și de Lună care arată partea noastră ascunsă, energia inconștientă, Ascendentul este un tot a ceea ce construim încă din prima clipă a vieții noastre spre a ne fi de folos atunci când ne arătăm celorlalți.

Ascendentul este reprezentat de zodia care se afla la orizontul estic în momentul nașterii noastre și arată modul în care ne prezentăm în fața celorlalți, ceea ce văd ceilalți atunci când ne întâlnesc pentru prima dată. Este ca un fel de mască pe care o afișăm în societate. 

Citește mai mult despre ce înseamnă Ascendentul și cât de mult contează acesta în ceea ce privește prima impresie pe care le-o facem celorlalți aici.

Ce ascund nativii cu Ascendent în semne de PĂMÂNT?

Ascendent în TAUR

O persoană cu Ascendentul în Taur ne va părea la prima vedere calmă, extrem de liniștită chiar dacă este un Berbec. Cei cu Ascendentul în Taur au învățat să își construiască o fațadă care să exprime nevoile lor de confort și de siguranță. Ceea ce trebuie neapărat să înveți despre nativul cu Ascendent în Taur este că nu te poți grăbi lângă el, trebuie să te adaptezi ritmului său și să faci lucrurile încet, construind pas cu pas

Ascendent în FECIOARĂ

O persoană cu Ascendentul în Fecioară este preocupată de sănătatea ei, de cât de bine a mâncat, de alimentele care au stat la baza hranei sale. Totodată, un nativ cu Ascendent în Fecioară va fi ordonat, curat, atent la detalii. Chiar dacă avem un Leu, dacă acesta are Ascendentul în Fecioară, va avea tot felul de nesiguranțe. Asta ascund, de fapt, cei cu Ascendentul în această zodie, faptul că nu au încredere în ei înșiși, de aceea, trebuie să se asigure, să calculeze, să facă o schemă sau să pună totul într-un Excel înainte de toate.

Ascendent în CAPRICORN

Cei care au Ascendentul în Capricorn au componenta osoasă mai pronunțată. Au pomeții mai ieșiți în evidență, de exemplu. Ei încep să arate mai bine odată cu vârsta, înfloresc pe măsură ce înaintează în vârstă. Fiind guvernați de Saturn, e posibil să pară mai maturi, aceasta este fațada pe care și-o construiesc încă din copilărie. Ceea ce îți ascunde un nativ cu Ascendent în Capricorn este emoția sa, nu o să te lase să îi vezi sensibilitatea și vulnerabilitățile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel