Ce apreciem la nativii născuți cu Soarele în Gemeni? Descoperă particularitățile lor unice!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până pe 21 iunie, îi sărbătorim pe cei născuți în zodia Gemenilor! Ce aspecte ale personalității lor admirăm și iubim? 

Când Soarele intră într-o zodie, înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă.

Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră.

Pe 21 mai, Soarele a părăsit semnul Taurului și a intrat în cel al Gemenilor. 

Am trecut de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile.

Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Cum sunt nativii Gemenii?

În primul rând, le place comunicarea și sunt preocupați de toate modurile prin care pot transmite informația. Gemenilor le plac discuțiile, le plac lucrurile care țin de conexiunea dintre minți, le place inovația, le plac știrile, dar și senzaționalul. Le place să experimenteze, dar și să cunoască. 

Probabil că dacă ai Soarele, Ascendentul sau Luna în Gemeni, deja ai recunoscut câteva dintre caracteristicile tale. Desigur, nu e de ajuns ca să ai Soarele în Gemeni pentru a te putea încadra în tiparul caracteristicilor de mai sus. De regulă, Soarele e precum sufletul tău, nucleul tău, iar Luna e partea ta ascunsă. 

Odată ce Soarele intră în semnul Gemenilor, cu toții suntem mai influențați de energia specifică Gemenilor – adică de sociabilitate, creativitate, idei noi, flexibilitate și comunicare.

Gemenii sunt foarte buni la a exprima ceea ce gândesc, deci s-ar putea să ne fie mult mai ușor să comunicăm, să ne punem ordine în gândire, dar și în scris. În ceea ce privește relațiile noastre, în sezonul Gemenilor va fi mai ușor să spunem celuilalt ce anume simțim și cum ne dorim să se desfășoare anumite lucruri.

Pentru Gemeni, conexiunea minților este foarte importantă, așa că, înainte de toate, trebuie să le oferiți un „orgasm intelectual”.

Ei sunt atrași de domenii vaste și variate precum literatura, politica, filosofia sau chiar vânzările și pot trece extrem de repede de la o idee la alta, așa că efectul unei discuții cu un nativ din zodia Gemeni s-ar putea să fie năucitor. 

Când vine vorba să ai o relație cu cineva cu mult Gemeni în astrogramă, atunci cel mai bine ar fi să îi pui mereu întrebări, să îi stimulezi curiozitatea și să nu îl lași niciodată să se plictisească.

Gemenii sunt semne conduse de Mercur, planeta comunicării, iar asta le oferă șansa de a spune lucrurile potrivite, la momentul potrivit. Au vorbele la ei și sunt considerați nativi șarmanți și foarte sociabili. Reușesc să intrige, prin felul lor de-a fi.

Totodată, Gemenii știu exact care sunt ingredientele necesare atunci când vine vorba de a cuceri pe cineva și totul poate porni chiar de la prietenie. De altfel, sunt recunoscuți a fi printre cele mai prietenoase zodii. Pentru ei, libertatea și varietatea sunt pe primul loc.

În egală măsură, aceste persoane sunt intelectuale și iuți la minte.

Ele văd viața ca pe o serie întreagă de aventuri. Dar, cel mai important, Gemenii consideră că din orice vor avea ceva de învățat. Este adevărat că se plictisesc ușor, de aceea pot trece cu rapiditate de la un lucru la celălalt. Au nevoie în mod constant de ceva nou, care să le provoace mintea mereu!

Trebuie să știi că pot exista unele sentimente de neliniște și nerăbdare în jurul acestor nativi. De aceea, uneori pot să îți pară nervoși sau chiar irascibili.

Citește și: Ce iubim la cei care s-au născut cu Soarele în Taur? Iată calitățile pentru care îi admirăm pe acești nativi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel