Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestionează furia
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Toți oamenii au punctul lor în care „li se umple paharul”, moment în care, desigur, reacționează diferit. Unii strâng totul înăuntru și acumulează frustrare, iar alții nu se pot abține să nu dea pe afară. Vedeți mai jos cum reacționează zodiile la furie și ce anume le aduce în starea respectivă. 

Ce anume le face pe zodii să își iasă din minți și cum își gestioneză furia:

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecului îi poate sări țandăra din orice, nu există neapărat un declanșator special pentru ca acest nativ să facă „clic”. Faptul că apoi clocotește de furie este, însă, o certitudine. Iar când asta se întâmplă, urăște să stea pe loc și se apucă fie să încerce să rezolve, fie să se îngroape în muncă. Partea bună e că îi trece repede.

Taur/ Ascendent în Taur

Sentimentul de schimbare e declanșatorul celor mai mari emoții, dacă li s-au dat calculele peste cap, o să li se urce sângele la cap deși nu îți arată nimic. Taurul este pasiv-agresiv, ține înăuntru. Ar fi mai bine să dea afară nervii și furia pentru a nu acumula frustrări.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Urăște rutina, cercul vicios al monotoniei, de aceea prins într-un astfel de context, se va enerva destul de tare, ceea ce îi va activa cheful de ceartă. Partea bună și amuzantă în același timp este că acești nativi se ceartă până când uită de unde a plecat totul.

Rac/ Ascendent în Rac

Sentimentul de vulnerabilitate e acela care îi face pe Raci să se enerveze. Neputința acestora nu le face bine deloc, iar când se enervează nu știu să își gestioneze furia, ci mai degrabă să se justifice, să se apere.  

Leu/ Ascendent în Leu

Leul este scos de minți de faptul că sentimentele pe care le are față de cineva nu sunt reciproce, mai mult, atunci când este ignorat. Se „scaldă” în furie, îi place drama, are tendința să o lungească și nu trece prea ușor peste ce s-a întâmplat, „te ține minte”.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele urăsc să vadă că oamenii nu își fac treaba bine și se enervează la culme când cineva le tratează nepoliticos, dar și profită de asta deoarece deși nu ar recunoaște nici în ruptul capului, le place o ceartă bună pentru că au toate elementele în ordine pregătite pentru argumentare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanța urăște când se petrece o nedreptate chiar sub ochii săi, are tendința să ia apărarea celor care sunt tratați necorespunzător. Totodată, balanțele vor să mențină pacea, sunt buni mediatori, dar serios, din când în când le-ar prinde bine să își exprime furia.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionul urăște să fie mințit, trădat, înșelat. Acești nativi ar vrea să fie diplomați, încearcă să fie calculați, dar în ei zace o formă intensă de furie pe care și-o suprimă până când nu mai pot, iar apoi se ceartă „ca la ușa cortului”.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii urăsc să fie constrânși, ei au nevoie de libertate și de flexibilitate, iar atunci când nu o obțin își ies din minți. Felul în care își gestionează furia este fie prin evadare, fie prin minimizarea evenimentului. Uită repede și fac o glumă chiar pe seama lor înșine apoi.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornul urăște când oamenii au păreri diferite de ale lor sau se comportă diferit de conduita pe care o doresc ei, deși fierb pe dinăuntru, focul nu se împrăștie, ei nu se înfurie pentru că nu li se pare productiv.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorul urăște când cineva nu își ține promisiunile. Acești nativi sunt destul de rebeli și pot lua măsuri drastice dacă sunt „călcați pe coadă”. E greu de spus cum vor reacționa, dar cert e că până la urmă reușesc să își gestioneze furia în stilul propriu, unul greu de anticipat de cele mai multe ori.

Pești/ Ascendent în Pești

Peștii urăsc să fie criticați, imediat li se activează toate complexele și se enervează rău. Cum fac ei când sunt furioși? Desigur, fac pe victimele și se bucură de atenția pe care le-o oferă acest statut. Partea bună este că trec destul de repede peste.

surse: elitedaily.com & yourtango.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel