Ce aduce Venus pentru Vărsător din 11 iulie: Găsește un mod prin care să te poți vindeca!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

Venus se mută în casa a șaptea, cea a parteneriatelor. Casa a șaptea este locul unde găsim iubirea, contractele, negocierile. Vorbește despre încrederea și conexiunea pe care o avem cu ceilalți și despre cum gestionăm conflictele și problemele legale, astfel că această zonă va fi cu adevărat extinsă.

Venus guvernează casa călătoriilor și a educației. Casa a noua reprezintă și subiecte legate de etică. Poate fi legată de publicare sau de probleme legale.

Venus guvernează și casa a patra, cea a căminului. Deci vorbește despre un mediu stabil acasă, unul în care să construiești o relație cu familia ta. Casa a patra nu se referă doar la cămin, dar și la proprietăți.

Când Venus se mută în semnul Leului, înainte de a putea extinde ceva, va trebui să se opună lui Pluto din prima casă. Astfel va avea loc o transformare care poate implica o luptă pentru putere.

O lună până la Mercur retrograd! Iată ce trebuie să facă aceste CINCI zodii ca să le meargă bine

La început, parteneriatele ar putea să se confrunte cu aceste transformări dinamice intense, care sugerează cum relaționezi cu ceilalți. Poate exista o creștere personală și transformare care afectează modul în care te prezinți lumii, deoarece te schimbi și evoluezi. Nu mai ești aceeași persoană și intri într-un conflict cu casa ta. Este un echilibru pe care trebuie să-l găsești între nevoile tale și cele ale partenerului tău. Vor exista discuții între tine și partenerul de afaceri sau de viață.

În timpul tranzitului acesta, cheia va fi să echilibrezi transformarea modului în care crești și te schimbi cu casa sinelui, identității, aspectului și puterii. Are de-a face cu vindecarea psihologică profundă și puterea, obiceiurile și dorințele tale. Vei întâmpina provocări care se vor transforma în oportunități de creștere.

Pluto spune că trebuie să-ți transformi frica și subconștientul. Poate aduce experiențe intense și profunde pentru ca tu să evoluezi și să crești. Acest tranzit aduce oportunitatea pentru iubire, unitate și conexiune.

Lilith/Luna Neagră în Balanță până în martie 2025. Perspectiva noastră devine îndrăzneață!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel