Ce aduce Venus pentru Scorpion din 11 iulie: Găsește un echilibru între carieră și familie!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion!  

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion!

O vei avea pe Venus în casa a zecea, cea a carierei, reputației și a figurilor autoritare. Venus este zeița iubirii și a banilor, care își dorește să aducă oamenii împreună. Deci ar putea fi vorba despre colegi de muncă sau poate avea legătură cu o promovare.

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii 

Casa a zecea este locul unde ne lăsăm amprenta asupra societății și reprezintă modul în care ceilalți te privesc. Venus guvernează sectorul parteneriatelor, așa că acest tranzit ar putea avea legătură cu un partener de afaceri, un prieten foarte bun sau relațiile tale individuale cu clienții.

Casa a șaptea se referă la acorduri contractuale și este casa modului în care gestionezi conflictele și chestiunile legale. A șaptea casă aduce în discuție subiecte de încredere și conexiune cu ceilalți și introduce negocierea și cooperarea.

Venus guvernează și casa a douăsprezecea, care se ocupă de auto-sabotaj și inamici ascunși, precum și de modul în care te conectezi cu strămoșii sau intuiția ta, pentru a te ajuta să știi unde este sigur și unde poți avansa. Venus te face să dorești să te extinzi, să ai încredere și să te conectezi cu alți oameni.

Venus se va opune lui Pluto. Prin urmare, există o mare abundență, dar trebuie să treci mai întâi prin provocări. Provocarea poate fi legată de viața ta profesională, care ar putea suferi schimbări datorate acestor dinamici de putere care ies la suprafață. Îmbrățișează transformarea direcției carierei tale și să găsește un echilibru între carieră și familie.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

Este important să transformi modul în care gestionezi ambele aspecte ale vieții tale eficient: imaginea publică și reputația ta. La început, acest proces ar putea fi provocator și te-ar putea face să îți redefinești rolul în lume și modul în care te prezinți în fața celorlalți. Cheia în timpul acestui tranzit este să îmbrățișezi energia transformatoare adusă de opoziția lui Pluto, pentru a crește și a evolua atât personal, cât și în relațiile tale.

Provocările potențiale sunt de fapt oportunități pentru a naviga această perioadă cu mai multă conștientizare și intenție.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel