Ce aduce Venus pentru Săgetător din 11 iulie: O perioadă de transformare a credințelor și a viziunilor!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Săgetător și cei cu Ascendent în Săgetător!

Venus se duce în casa a noua, cea a cunoașterii superioare, filozofiei și credințelor. Te ajută să faci conexiuni cu oameni din diverse colțuri ale lumii. Acestea sunt experiențe interculturale care pot fi legate de publicare sau de chestiuni legale. Venus este zeița iubirii, frumuseții, banilor și resurselor. Ea guvernează casa a unsprezecea, locul în care te conectezi cu alte persoane, cu speranțele, dorințele, visele și obiectivele tale, dar și cu rețelele sociale sau cu modul în care sprijini colectivul.

Venus guvernează și obiceiurile tale zilnice, astfel aduce în prim-plan aspecte legate de îngrijirea personală. Casa a șasea se referă la sănătatea mentală, fizică, spirituală, psihologică și emoțională și cum faci din aceasta o rutină zilnică înainte de a te îngriji de alții, deoarece trebuie să ai grijă de tine înainte de a putea fi de folos altora.

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

Când Venus se mută în casa a noua, trebuie mai întâi să se opună lui Pluto. Așadar, nu este doar o simplă Venus în Leu, ci va trece mai întâi printr-o perioadă de transformare a credințelor și viziunilor tale asupra lumii. Acestea ar putea fi provocate, oferindu-ți o oportunitate educațională unde va trebui să fii deschis la minte. Poate duce la o creștere personală profundă și la transformarea identității tale, poate chiar un moment de revelație în care te conectezi cu un curs, un atelier sau un loc străin și ești deschis la gânduri, idei și credințe. Pot exista conversații sau discuții intense care duc la experiențe de învățare ce te determină să îți schimbi modul de comunicare și de împărtășire a ideilor tale.

Poate apărea oportunitatea unei experiențe prin călătorie, cum ar fi urmarea unui curs în alt loc sau îmbrățișarea creșterii ce vine din expansiunea cunoștințelor tale, călătoriilor, chestiunilor legale sau publicării unor lucrări.

Pe durata acestui tranzit, cheia este să îmbrățișezi mai întâi energia lui Pluto. Acesta te împinge să crești și să evoluezi, provocându-te atât personal cât și în relațiile tale. Trebuie să înțelegi că provocările pot fi de fapt oportunități care te ajută să navighezi cu o mai mare conștientizare și să îți extinzi mintea, gândurile, idealurile și credințele.

Acest tranzit te va face să realizezi că nu mai poți reveni la vechile metode de acțiune. Poate însemna folosirea inteligenței artificiale, a științei și tehnologiei, studierea unui subiect nou, sau conectarea cu cineva.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel