Ce aduce Venus pentru Rac din 11 iulie: Problemele financiare vor ieși la suprafață!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Rac/Ascendent în Rac!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac!

Venus se duce în casa a doua, care reprezintă resursele, banii, setul tău de abilități. Reprezintă ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. A doua casă reprezintă modul în care te susții, cum îți aduci securitate și care este sistemul tău de valori.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Rac la momentul nașterii?

Venus guvernează conexiunile tale cu alte persoane, casa visurilor, obiectivelor și aspirațiilor tale și cu cine te conectezi, grupurile și echipele tale. Casa a unsprezecea aduce în discuție subiecte legate de cercul tău social, ceea ce vrei să realizezi.

Venus guvernează și casa a patra, cea a căminului, familiei și tradițiilor tale. Așadar, aceasta ar putea însemna o schimbare a căminului. Atunci când Venus se mută în a doua ta casă, știm că se uită la banii tăi, la resursele tale, dorind să le aducă împreună. Venus nu aduce doar oameni împreună pentru interese romantice, ci și pentru prietenii, iubirea pentru bani, iubirea pentru un câine, iubirea pentru familie, iubirea pentru cămin.

Primul lucru pe care îl va face este să se opună casei a opta, cea a resurselor împărtășite. Astfel că problemele tale financiare vor ieși la suprafață, în special în ceea ce privește investițiile și orice resurse împărtășești cu un partener.  

Nu trebuie să fie vorba de bani, ci de lucrurile, oamenii, locurile și lucrurile care ne aduc cea mai mare bucurie și plăcere. Ar putea fi despre relații intime care ar putea deveni acum mai intense și să aibă o conexiune mai profundă. În timpul acestui tranzit, ai oportunitatea de a crește, a te schimba, a evolua atât personal, cât și în relațiile tale, pentru a înțelege oportunitățile de a naviga cu o mai mare conștientizare și intenție.

Horoscop chinezesc. Previziuni Anul Dragonului de Lemn, 2024. Ce provocări întâmpină zodiile?

Când Venus se mută în Leu și se opune lui Pluto, opoziția dintre planeta iubirii, frumuseții și valorii cu Pluto, planeta transformării, puterii și subconștientului, aduce aceste experiențe intense și profunde, momente de conexiune în care îți găsești forța, unde găsești ceea ce meriți. Reține că a doua casă este despre ce ai nevoie cu adevărat pentru a te simți în siguranță, este despre valoarea ta personală și știm că îți vei transforma valoarea personală și o vei construi de la zero, cu căminul și posibil cu noi obiective, noi prieteni care te pot susține în direcția în care vrei să mergi.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel