Ce aduce Venus pentru Fecioară din 11 iulie: Ajustează cât timp acorzi celorlalți!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Venus se mută în casa a douăsprezecea, cea a subconștientului tău. Te așteaptă o perioadă pentru introspecție, odihnă, meditație. Acum poți acorda atenție viselor tale. Este momentul să întreprinzi călătorii profunde în interiorul tău. Găsește vindecarea interioară. Este un moment în care să îți faci timp pentru sănătatea ta mentală, fizică și spirituală.

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Venus guvernează casa a noua, care reprezintă dorința de a călători, de a te conecta cu diverse persoane și de a experimenta diferite culturi, religii, filozofii sau credințe. Venus guvernează, de asemenea, casa a doua, cea a valorii personale, a banilor, a proprietăților și resurselor tale. Casa a douăsprezecea este legătura noastră cu tărâmul spiritual și mintea subconștientă, este locul unde mergem pentru retragere, pentru a ne vindeca și a ne reînnoi.

Venus trebuie să treacă mai întâi de Pluto, care este în casa a șasea, cea a obiceiurilor zilnice, a sănătății mentale și fizice. Aceasta va fi o oportunitate pentru tine să faci muncă interioară, munca ascunsă pe care nimeni nu o va vedea. Vor exista aspecte ale psihicului tău care pot ieși la lumină în această perioadă și care necesită să te oprești și să le abordezi pentru a te transforma, evolua și crește.

Trebuie să-ți echilibrezi nevoia de solitudine deoarece muncești, ai grijă de toată lumea și de toate lucrurile. Îngrijirea de sine este responsabilitatea față de tine însuți înainte de a te dedica serviciului către ceilalți.

Deci, Venus în casa a douăsprezecea va aduce în lumină faptul că este în regulă să-ți iei timp pentru tine și să ajustezi câtă energie sau cât de mult din tine oferi celorlalți.

Folosește acest  tranzit pentru a crește și a evolua atât personal, cât și în relațiile tale. Înțelege că aceste provocări potențiale sunt oportunități pentru a crește cu o conștientizare și intenție mai mare.

Zodia care în luna iulie are nevoie de solitudine. După aceea, va străluci!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel