Ce aduce Venus pentru Capricorn din 11 iulie: Ai nevoie de onestitate și vulnerabilitate!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

Venus intră în casa a opta, care este cea resurselor partajate. Casa a opta aduce în discuție banii altora, valorile, datoriile, veniturile, convingerile. Este casa moștenirilor, testamentelor, afacerilor private, a subiectelor tabu. Așadar, este posibil să abordezi aceste subiecte.

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Venus guvernează casa a zecea, care este cea a carierei, a reputației și a ceea ce vrei să realizezi în viața ta publică, modul în care vrei să fii cunoscut și onorat. Venus guvernează și casa a cincea, care se referă la copii, iubiți, sau activități. Așadar, știm că va exista o transformare, o expansiune în aceste aspecte.

Când Venus se mută în Leu, primul lucru pe care îl va face este să se opună casei a doua, unde se află Pluto. Casa a doua se referă la banii tăi, resursele tale, numerarul, proprietățile tale. Aici apare opoziția, ceea ce înseamnă că pot exista chestiuni financiare între tine și partener, mai ales cele legate de datorii sau schimbări semnificative legate de banii comuni.

De asemenea, poate avea loc o transformare profundă în relațiile intime, care necesită onestitate și vulnerabilitate. Acel moment de sinceritate în care discuți cu persoanele pe care le iubești și le prețuiești cel mai mult. Aceasta poate fi o oportunitate de a reevalua ceea ce consideri a fi valoarea ta personală.

Folosește acest moment pentru creștere și pentru a evolua atât personal, cât și în parteneriatul tău. Înțelege că vei avea provocări la început, care se vor transforma în oportunități de a naviga cu mai mare conștientizare. Te forțează să ai acea discuție necesară pentru a trece peste și a realiza schimbarea.

Când Venus se mută în casa ta a opta și se opune lui Pluto în sectorul financiar, aduce experiențe intense și profunde despre care sunt resursele tale și resursele comune. Ce faci pentru a avansa? Acest lucru poate include investiții sau oricare dintre subiectele menționate.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

pixel