Ce aduce Venus pentru Berbec din 11 iulie: Schimbările dramatice implică lupte de putere!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Berbec/Ascendent în Berbec!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Iată previziunile pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

Venus intră în casa a cincea. A cincea casă reprezintă copiii, aventurile amoroase, este literalmente casa creativității, a nașterii unui nou început. Include investițiile, sportul, jocurile de noroc, este locul unde vrem să ne asumăm riscuri, este arta, muzica, creativitatea, toate temele legate de preocupările artistice și de exprimarea creativă.

Venus guvernează a casa a doua, cea a stimei de sine, a banilor și proprietăților tale, a resurselor, dar și a ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Aici este vorba despre resursele tale mentale, emoționale și spirituale și despre dorința de a te simți în siguranță în relații sau este legat de copiii tăi și de ceea ce poate trec ei prin viață.

Previziuni astrale iulie-decembrie 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Venus guvernează, de asemenea, conexiunile legate de casa a șaptea, care aduce în discuție teme de iubire, acorduri contractuale între cei mai buni prieteni, partenerii semnificativi sau partenerii de afaceri. Aici poate fi vorba despre transformarea unei prietenii într-o altă formă sau o reconectare de genul: să te bucuri de compania celuilalt și să duci relația la un alt nivel sau să reaprinzi flacăra dintre tine și altcineva.

Există o opoziție. Tot ce intră în semnul Leului trebuie mai întâi să se opună lui Pluto din casa a unsprezecea, cea a obiectivelor, viselor, speranțelor, cercurilor sociale și rețelelor tale pentru a se transforma, a se schimba, a crește și a evolua. Pluto este planeta morții și a transformării. Aceasta este o oportunitate de a avea schimbări dramatice în viața ta amoroasă, posibil implicând niște lupte de putere, o transformare profundă în relația ta romantică cu ceilalți. Acest lucru ar putea fi legat și de proiectele tale creative care pot întâmpina unele provocări înainte de a le explora și a le avea.

Ar putea fi prietenii sau grupuri care să aducă la suprafață aceste tensiuni ascunse, ceea ce te-ar determina să-ți reevaluezi cercurile sociale și poate să le extinzi. Poate că nu mai simți că te potrivești acolo, energia și vibrația nu mai sunt pentru tine, iar obiectivele, speranțele, visele și aspirațiile tale se schimbă și evoluează.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel