Ce aduce Venus pentru Balanță din 11 iulie: Ai nevoie de o comunitate!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 11 iulie, Venus intră în Leu, unde va rămâne până pe 5 august. Iată previziunile pentru Balanță/Ascendent în Balanță!

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, pasiunii, esteticii și iubirii. De asemenea, trebuie să reamintim că Venus este și planeta banilor. Adesea, se spune că dragostea trece prin stomac.

Cu tranzitul lui Venus în Leu, putem experimenta o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, dorim să ieșim în evidență, să strălucim, să fim observați și admirați. Vrem să dansăm, să ne mândrim cu ținutele noastre și să atragem toate privirile.

În plus, putem asista la o explozie de energie, dorință și pasiune. Avem nevoie să strălucim!

Venus ne îndeamnă să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă înșine, cât și celorlalți.

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Iată previziunile pentru Balanță și cei cu Ascendent în Balanță!

Care sunt speranțele, dorințele, visele, aspirațiile și obiectivele tale? Cu cine te conectezi pentru a ajunge acolo unde îți dorești? Casa a unsprezecea vorbește despre cum poți sprijini colectivul și cum să te alături unei comunități.  

Venus este guvernatoarea ta, așa că știm că totul are legătură cu tine, identitatea ta, crearea unui proiect, a unei activități. Acest lucru se leagă de puterea și de apariția ta, de interesul tău personal, de vibrațiile sau energia pe care le-o dai celorlalți.

Venus guvernează și casa a opta, cea a resurselor împărtășite cu alții.  Casa a opta este legată de partenerii de afaceri și  de partenerii semnificativi. Aduce în discuție teme de moarte, renaștere și dorința noastră de a avea aceste conexiuni profunde.

Când Venus intră în Leu, primul lucru pe care îl va face va fi să se opună lui Pluto. Pluto este planeta morții și a transformării. Ar putea exista prietenii și activități de grup în care vei avea aceste experiențe intense care te vor solicita să te transformi. Cum te conectezi și împărtășești cu alții? Care sunt darurile și talentele tale? Acest lucru ar putea fi legat de proiectele tale creative sau de aventurile romantice, unde există o transformare profundă a identității tale și a experiențelor care te-au schimbat, și acum, ce aduci la masă? S-ar putea să reevaluezi obiectivele pe termen lung, aspirațiile tale și să îți pui acum întrebarea: se aliniază acestea cu adevăratele mele pasiuni, cu adevăratele mele dorințe?

Horoscop chinezesc. Previziuni Anul Dragonului de Lemn, 2024. Ce provocări întâmpină zodiile?

Pluto te va face să privești atent la riscurile pe care ești dispus să ți le asumi. Acest lucru are legătură cu tine și cu conexiunea ta cu ceilalți și cu această oportunitate că, odată ce treci de provocare, cheia este să o folosești pentru a crește și a evolua.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel