Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Din 7 martie, Saturn începe tranzitul în Pești, ultimul semn al zodiacului! Iată ce aduce planeta maturizării pentru Rac sau cei cu Ascendentul în Rac.

Până la 7 martie, Saturn va fi în tranzit în semnul Vărsătorului. De la această dată, va tranzita semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Deci, vom fi nevoiți să ne pregătim pentru o serie de teste importante. Să nu uităm că Saturn este în Vărsător încă din 2020 și ne-a adus multe limitări pe partea socială, mai ales odată cu pandemia. Tot el a concretizat și tot ce ține de partea de online și tehnologie.

Putem spune că Saturn în Pești reprezintă o închidere de ciclu, fiindcă avem de-a face cu ultimul semn al zodiacului. Este și ultimul ceas. Saturn ce vrea să ne arate? Că am exagerat cu modul nostru de trai, dar și cu obiceiurile noastre. Vom putea fi martorii unor schimbări climatice mai intense, dar și a unor fenomene precum topirea ghețarilor sau încălzirea globală.

Peștii înseamnă apă, deci viață. Așa că Saturn în Pești ne poate da lecții într-o mulțime de domenii. Acest ultim semn din zodiac are legătură și cu izolarea, cu sănătatea, cu resursele și cu adicțiile noastre.

Cum îl mai putem descrie pe Saturn? Ca pe un profesor nemilos și dur, care vrea să fim mai maturi. Își dorește mai multă autenticitate din partea noastră, dar și mai mult pragmatism. Nu îi pasă de exagerări. Vrea timp, austeritate și iubește să pună limite.

Dar, deși Saturn își dorește limite, semnul Peștilor nu le are deloc. În acest an, ai face bine să reții că viața nu poate să fie controlată în întregime. Gândește-te la faptul că pot să apară oamenii în viața ta, în timp ce alții pot să dispară.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Rac/Ascendent în Rac

În acest an, Racii se pot bucura de lucruri bune și de multe oportunități. În primele luni din an, este posibil să ai situații mai copleșitoare, dar trebuie să te gândești clar la ce anume ai renunțat și ce ai început.

Ai putea să treci în revistă și ce s-a întâmplat din punct de vedere profesional până în octombrie anul trecut. Jupiter, Marele Benefic, va fi în Casa a 10-a, până la 16 mai. Așa că, dacă au apărut discuții legate de promovări sau de schimbarea locului de muncă, acum se poate pune totul pe roate. Această planetă nu vrea de la tine decât încredere și vei reuși.

Saturn va intra în Casa a 9-a începând cu 7 martie.

Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie - Casa a 9-a se referă la toate lucrurile în evoluția personală. Această Casă reprezintă călătoria, atât literal, cât și metaforic.

Tranzitele în această Casă ar putea aduce o mare călătorie internațională sau pot descrie o schimbare/îndepărtare considerabilă de la viața obișnuită.

Mai acoperă mintea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirație, optimism, publicație, radiodifuziune, universități și învățământ superior, noroc, risc, aventură, religie, filozofie, morală și etică. 

Așa că, mulți dintre Raci vor avea ocazia să plece din țară. Sau să-și ia o diplomă nouă. Ai ocazia să progresezi foarte mult din punct de vedere educativ. Însă, este recomandat să te asiguri de o mie de ori înainte să faci vreun pas.

Se poate schimba și relația cu credința. Începi să nu mai fii atât de atașat și poți să vezi lucrurile mai pragmatic. Din mai, Jupiter va fi în Casa a 11-a și vine la pachet cu roade profesionale, până la finalul anului.

Astrosens recomandă și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel