Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 7 martie, Saturn își începe tranzitul în Pești, ultimul semn din zodiac. Află ce aduce planeta responsabilității și a timpului pentru acești nativi!

Saturn se află în Vărsător, unde va sta până pe 7 martie, când își începe tranzitul în Pești.

De la acel moment, ne vom confrunta cu o serie de teste. De ce? Saturn este în Vărsător din martie 2020 și ne-a limitat pe partea socială, ținând cont în special de pandemie. În tot acest interval, tot Saturn a fost cel care a concretizat și partea de tehnologie.

Peștii sunt ultimul semn din zodiac, deci reprezintă o încheiere a unui ciclu. Îl putem numi "ultimul ceas". Cu intrarea lui Saturn în Pești, această planetă este menită să ne arate că am cam exagerat atât cu modul de trai, dar și cu obiceiurile noastre. O să devină mai importante schimbările climatice și tot ce ține de încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Vor fi schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă, viață. Cu Saturn în Pești, putem realiza că ni se oferă un ultimatum în multe domenii. Acest semn al zodiacului are legătură și cu sănătatea noastră, cu adicțiile, cu resursele, cu izolarea.

Saturn este văzut ca un profesor dur și exigent sau ca un băiat rău al astrologiei. El vrea maturizare și lucruri autentice. Pragmatism. Nu îl interesează exagerările. Cere austeritate, timp și adoră să impună limite.

Din acest motiv, semnul Peștilor este foarte interesant. Fiindcă dacă Saturn își dorește limite, dar semnul Peștilor nu le are deloc.

În acest an, ar fi bine să înțelegi că viața nu poate fi controlată în întregime.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești

În acest an, va fi pentru Pești un proces de maturizare. Destul de anevoios. Pentru că Saturn, supranumit și Lordul Karmei, va sta în semnul tău mai mult de doi ani. Așa că, dacă de anul trecut te-ai bucurat de prezența lui Jupiter și a lui Neptun și ai cam lăsat totul la voia întâmplării, de pe 7 martie nu o să mai poți.

Saturn, planeta maturității și a timpului, o să înceapă tranzitul în semnul tău. Deci, va începe să te pregătească pentru evenimente majore, așa că săptămânile rămase din februarie pot fi folosite pentru pregătire. Saturn o să fie precum un preparator sau un profesor dur. Ori un părinte care nu are timp de discuții copilărești.

Dacă vrei să îi faci pe plac, ar fi bine să te înhami la un proiect personal sau profesional care să presupună multă muncă, dar și răbdare și frustrare. Fiindcă dacă nu o faci tu, o să te trezești din neant că va trebui să fii responsabil pentru o persoană dragă. Sau să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o. Se poate să apară și o tristețe cronică.

De fapt, Saturn își dorește să te implici doar în lucruri serioase, dar simple. Nu te complica, deoarece cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Vrea și să te maturizezi, indiferent de vârsta ta. Așa că este recomandat să renunți la excese sau alintături.

Pot să existe și schimbări pe plan relațional odată cu intrarea lui Saturn în Pești. Poate te separi, te căsătorești sau divorțezi. Da, îți poate aduce cele mai rele evenimente, ca să fii mai responsabil. Nu își mai dorește visare, ci vrea să vadă progrese reale din partea ta.

Tot Saturn te învață să ai și mai multă grijă de propria persoană. În următorii doi ani, este posibil să simți că nu mai poți face ce făceai înainte. În special din punct de vedere fizic. Poți să te simți bătrân, chiar dacă ai 20 de ani. Așa că ocupă-te mai mult atât de sănătatea ta fizică, cât și de cea emoțională.

Saturn ar vrea și să mai adaugi o cărămidă nouă în viața ta. Poate fi vorba despre un nou loc de muncă, o casă nouă sau o relație nouă și prosperă. Dar toate vin la pachet cu alte responsabilități. Însă, nu te speria, Saturn vine și cu reușite, pentru care o să-i mulțumești.

În semnul Peștilor, Soarele guvernează Casa a 6-a, legată de job, de relații cu colegii. De ce muncești și cum muncești. Ai face bine să eficientizezi lucrurile în acest domeniu. De pildă, dacă până acum munceai fără oprire și voiai musai să atragi atenția, să fii lingușitor, Saturn te învață că îți pierzi degeaba energia.

Mai ai încă timp să îți organizezi atent stilul și rutina până în martie. Mănâncă mai bine, fă mișcare, ocupă-te de analizele generale. Fii mai sănătos.

Da, ai mult de muncă, dar nu aștepta să te surprindă Lordul Karmei la începutul lunii viitoare. Reține că de atunci, te poate transforma din cel mai visător, într-o persoană schimbată complet. Te poate doborî, așa că pregătește-te încă de acum.

Citește și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel