Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Saturn intră în semnul Peștilor pe 7 martie. Află ce aduce planeta maturizării pentru nativii Gemeni sau cei cu Ascendent în Gemeni!

Până pe 7 martie, Saturn se află în Vărsător. După care, o să tranziteze ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Așa că, trebuie să ne pregătim pentru o serie de teste. Saturn este în semnul Vărsătorului încă din 2020 și ne-a adus multe limitări pe partea socială, dar a concretizat și partea de tehnologie și online.

Ce reprezintă Saturn în Pești? O închidere de ciclu, mai ales că vorbim despre ultimul semn din zodiac. Este ultimul ceas. Saturn vrea să-ți arate că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Putem să observăm și schimbări climatice mai intense, încălzire globală, topirea ghețarilor.

Peștii reprezintă apă, viață. De aceea, Saturn în Pești o să ne ofere și un ultimatum, într-o mulțime de domenii. Acest semn din zodiac are legătură și cu izolarea, cu resursele, cu sănătatea noastră și cu adicțiile.

Saturn cine mai este? Un profesor dur și nemilos, care vrea de la noi mai multă maturizare. Își dorește lucruri autentice și pragmatism. Mai mult, nu dă doi bani pe exagerări. Are nevoie de austeritate, de timp și adoră să pună limite.

Însă, dacă Saturn vrea limite, ultimul semn din zodiac nu le are deloc. În 2023, ar fi recomandat să înțelegi că viața nu poate să fie controlată în întregime. Pot să apară oamenii, să dispară alții, să se strice lucruri.

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

2023 este un an important pentru Gemeni. Acest an a venit ca să te hotărăști și tu la ceva. Și de bună voie, nu că te împinge societatea sau te îndeamnă apropiații. Este vorba doar de tine. Iar luarea hotărârilor va deveni cea mai mare provocare.

Dar marea veste pentru acest semn din zodiac este legată de intrarea lui Saturn în Casa a 10-a, a statutului, carierei și puterii, pe 7 martie. Acest eveniment vine ca să te facă să înțelegi de ce ai ales o anumită carieră.

Dacă ai ales un job din motive superficiale, nu o să ai viață prea ușoară cu Saturn. Acest tranzit te poate pregăti pentru mai multe scenarii. Poate că în sfârșit, vei primi promovarea pe care ai așteptat-o de multă vreme. Dar îți poți da seama că nici așa nu te simți cel mai împlinit.

Ori, se poate să te trezești dintr-o dată cu mai multe responsabilități la actualul loc de muncă și vei fi conștient de cât poți să duci. S-ar putea ca pentru unii nativi să apară schimbări la nivelul conducerii. Acestea nu îți vor fi deloc pe plac și te împing să cauți un alt domeniu în care să activezi sau chiar un alt loc de muncă.

Însă, Saturn îți poate aduce și beneficii. Vine cu recunoaștere pentru cei care au muncit din greu. Dar vine cu o cădere pentru nativii care au preferat scurtăturile.

Casa a 10-a are legătură și cu statutul în societate. Unii dintre voi s-ar putea să devină responsabili și pentru un părinte sau un partener.

Orice s-ar întâmpla, ar trebui să te bazezi pe tine în acest an nou. Să îți pui întrebări, să te gândești la cum vei rezista, dacă nu mai primești ajutor sau validare de la cei din jurul tău. Asigură-te că îți construiești propriul drum. Și nu mai zăbovi în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă vei avea de suferit.

Astrosens recomandă și: Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel