Ce aduce tranzitul lui Saturn în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Din 7 martie, Saturn începe tranzitul în Pești, ultimul semn al zodiacului! Ce aduce planeta maturizării pentru Berbec sau cei cu Ascendentul în Berbec?

Saturn se află în semnul Vărsătorului până pe 7 martie și ne poate schimba complet perspectiva asupra lumii. De la această dată, Saturn își începe tranzitul în Pești.

Ce înseamnă asta? Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau "ultimul ceas".  Deci, putem vorbi chiar despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai cam exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase pe aceste planuri.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că avem un ultimatum în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Totodată, planta Saturn este văzută ca un băiat rău al astrologiei sau ca un profesor exigent și dur, care vrea autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerările nimănui. Cere timp și austeritate, dar impune și anumite limite.

Semnul Peștilor este foarte interesant în acest context. Chiar dacă Saturn vrea limite, ultimul semn din zodiac nu le are. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător și ne-a limitat pe partea socială, mai ales din cauza pandemiei. În această perioadă, Saturn a fost cel care a concretizat și partea de online. 

Tranzitul lui Saturn în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În primul rând, o să începi în forță luna februarie! Chiar dacă o să ai zile pline, astrele îți permit să te duci în mai multe direcții, ca să-ți dai seama singur de ceea ce îți dorești. Dacă încă nu știi ce vrei, alege câteva lucruri pe care să te asiguri că le bifezi. Urmează multe posibilități pentru acești nativi, iar din martie, odată cu intrarea lui Saturn în semnul Peștilor, o să vezi în mod real încotro te îndrepți.

Saturn îți deschide și mai bine ochii și îți aduce oportunități care nu sunt de neglijat. Un pas făcut de tine va deschide o mulțime de căi. Din luna martie a acestui an, poți trece printr-un ultim ceas, la fel ca toate celelalte semne din zodiac. Așa că o să fii nevoit să mai renunți și la o parte din ego-ul tău. Realizezi că nu ai avut grijă de sufletul tău așa cum ar fi trebuit, așa că merită să-ți îndrepți atenția și acolo.

Cu Saturn în Pești, fii mai atent și la partea de sănătate, mai ales dacă ai boli cronice. Dacă știi că ai vreo afecțiune, nu mai amâna problemele, mergi la doctor, caută tratamente și fă-te bine. Mai mult, trebuie prioritizată și sănătatea mentală, nu doar cea fizică. Și planul minte-suflet trebuie avut în vedere.

Începând cu 7 martie, Saturn va păși la tine în Casa a 12-a, a sănătății, a subconștientului, a pierderilor și a fricilor. Pentru mulți, acest lucru poate însemna și încheierea unui capitol profesional sau întreruperea unor relații de prietenie foarte vechi. Pot să apară și cheltuieli necesare ca să-i ajuți pe cei dragi.

Trebuie să câștigi ceva, dar mai întâi poți fi nevoit să pierzi sau să renunți la anumite lucruri și situații.

Astrosens recomandă și: Beneficiile lui Venus în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 20 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel