Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 19 februarie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Sezonul Vărsătorului din 2024 este important pentru că a început cu o conjuncție cu Pluto. 

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia  semnului astrologic respectiv într-un mod predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar(adică zodia).

Pe 20 ianuarie, Soarele și-a început tranzitul prin semnul Vărsătorului. Și nu într-un mod clasic, ci într-unul revoluționar! Printr-o conjuncție specială cu Pluto!

Pluto în Vărsător din nou. Află previziunile pentru FIECARE zodie/ascendent!

În plus, sezonul Vărsătorului din 2024 va beneficia și de alte tranzite importante: Mercur, Venus și Marte. Iar, pe 10 februarie, vom avea și o Lună Nouă în acest semn. 

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. 

Până pe 19 februarie, vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

BERBEC

Cu Soarele prin casa a 11-a, este evident că îți vei îndrepta atenția către cercul tău social. Cu toate acestea, este important să îți faci timp și pentru noi conexiuni acum. Această perioadă poate fi caracterizată de o agitație constantă, cu persoane care vin și pleacă. Este un moment propice pentru a te integra într-un cerc social care corespunde personalității tale. În plus, viitorul pare mai promițător în comparație cu luna anterioară.

TAUR

Odată cu Soarele în tranzit prin casa a 10-a, a carierei, poți fi sigur de ceva: toate privirile sunt îndreptate asupra ta. Valabil și pentru reușite, dar și pentru greșeli. Este un moment excelent pentru a comunica cu colegii de serviciu și în special, cu superiorii tăi. Cu cât te simți mai încrezător, cu atât vei obține mai multe beneficii. Este timpul să ieși din zona ta de confort, iar dacă ești plăcut și motivat, este posibil să fii recompensat cu o creștere salarială sau un bonus în curând.

GEMENI

Soarele tranzitează casa a 9-a și îți deschide calea către o aventură și diversitate. Încerci să aduci în viața ta noi conexiuni umane, locuri și proiecte, iar această perioadă va fi benefică. Mai ales după 5 februarie, când și Mercur, guvernatorul tău, va intra în același semn. Nu lua totul prea în serios și bucură-te de experiențe noi. De asemenea, este posibil să călătorești mai mult sau să îți planifici anumite călătorii.

ȘAPTE aspecte ale personalității Vărsătorilor și ce învățăm de la aceștia

RAC

Odată cu Soarele în tranzit prin casa a 8-a, întâlnirea dintre emoțiile tale și detașarea Soarelui prin Vărsător poate crea unele provocări. Ești încurajat să ieși din "carapacea" vulnerabilității și să te conectezi mai mult cu ceilalți la nivel intelectual, în special cu partenerul. Deși poți să nu ai control total și să simți o scădere a energiei, acesta poate fi un semn că ai nevoie de un proces de regenerare.

LEU

Soarele traversează casa a 7-a și stă sub influența lui Pluto. În curând, în aceeași casă vor intra și Mercur, și Venus, și Marte. Și să nu uităm de Luna Nouă de pe 10 februarie! Este un sezon favorabil pentru a căuta confortului pe plan relațional. Dacă ești singur și deschis pentru o nouă relație, ai noroc! Cu toate acestea, nu este momentul potrivit să duci imediat relația la un nivel mai serios. Dacă ești deja într-un cuplu, bucură-te de această perioadă romantică, dar nu aștepta nimic de la partener, ci implică-te conștient în relație.

FECIOARĂ

Cu Soarele în tranzit prin casa a 6-a, a muncii, te vei confrunta cu o criză de gestionare a stresului. Este momentul să te ocupi de chestiuni administrative, treburile gospodărești și să îți eficientizezi rutina zilnică. Această perioadă te ajută să îți organizezi mai bine programul și să socializezi mai mult cu colegii de muncă, stabilindu-ți prioritățile profesionale. Nu uita să acorzi atenție și sănătății!

BALANŢĂ

Soarele tranzitează casa a 5-a, până pe 19 februarie, unde își dă mâna cu Pluto și se va întâlni cu Venus, guvernatoarea ta. Este un moment propice pentru romantism, creativitate și atenție sporită acordată relațiilor cu copiii. Totuși, nu aștepta să se întâmple nimic de la sine; implică-te activ în aceste aspecte ale vieții tale.

SCORPION

Soarele tranzitează casa a 4-a, accesezi o bucată de timp potrivită pentru pauză și reflectare. Simți nevoia să lași agitația și haosul vieții cotidiene și să te concentrezi mai mult pe viața de familie sau să petreci timp acasă. Este un sezon liniștit, propice pentru relaxare și redecorare. Această perioadă te îndeamnă să elimini oamenii, locurile sau obiceiurile toxice din viața ta, pregătindu-te pentru romantismul sezonului următor.

SĂGETĂTOR

Soarele este în casa a 3-a și îți aduce un dor nebănuit de aventură și chef conversații lungi. Viața ta socială este foarte agitată, cu telefoane, mesaje și invitații în oraș. Socializarea te poate scoate din multe probleme, iar aceasta este o perioadă potrivită pentru a explora noi cursuri sau activități. Îmbunătățește-ți comunicarea și îți vei extinde cercul social.

CAPRICORN

Cu Soarele plimbându-se prin casa a 2-a, atenția se va îndrepta către aspectele financiare până pe 19 februarie. Este o perioadă în care banii, conturile și strategia financiară vor fi pe plan în prim-plan. Poți primi un bonus sau câștiga niște bani în plus, dar lecția acestei perioade este să îți gestionezi bugetul mai eficient ca anul trecut și să economisești. Alege cu atenție unde investești și fii pregătit să îți construiești o rezervă financiară.

VĂRSĂTOR

În primul rând, La mulți ani! Sezonul tău îți oferă libertate și deschide uși către o lume plină de posibilități. Și până pe 19 februarie, Soarele va fi acompania, pe lângă Pluto, de Mercur, Venus și Marte. Ca să nu mai vorbim de Luna Nouă din 10 februarie! Este momentul perfect pentru a căuta prospetime, mai ales atunci când vine vorba de înfățișarea ta. Fii sigur că, orice proiect începi acum, fie în plan relațional, fie profesional, are șanse să îți schimbe viața. Deci alege cu grijă direcția în care te îndrepți!

Vărsătorul în 2024: Probleme financiare și surprize în familie

PEŞTI

Soarele tranzitează casa a 12-a, începe perioada de hibernare. Acest sezon îți oferă ocazia să te relaxezi și să elimini oamenii sau lucrurile toxice din viața ta. Astrele îți recomandă să te preocupi activ de problemele de sănătate, atât cele cronice, cât și de cele acute. Concentrează-te pe liniștea interioară și pregătește-te pentru strălucirea sezonului tău, care va începe pe 19 februarie.

Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel