Ce aduce sezonul VĂRSĂTORULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 19 februarie
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni Sezonul Vărsătorului. Pe 20 ianuarie începe o perioadă foarte bună pentru socializare și reformă. 

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar.

Pe 20 ianuarie, Soarele își va începe tranzitul prin semnul Vărsătorului. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. 

Până pe 19 februarie, vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. 

Cum Soarele se va întâlni ultima oară cu Saturn(planeta seriozității va intra în Pești în martie/ și încă ceva: gândiți-vă că Saturn va mai reveni în acest semn abia în ianuarie 2050!), vă invit să vă gândiți la cea a însemnat socialul pentru voi din martie 2020 încoace. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Previziuni și recomandări generale pentru fiecare zodie / ascendent până pe 20 februarie:

BERBEC

Soarele va tranzita casa a 11-a. Bineînțeles că vei acorda o atenție deosebită cercului tău social, dar ține cont de faptul că trebuie să îți faci timp şi pentru noi conexiuni acum. Ar putea fi o perioadă amestecată din acest punct de vedere, cu oameni care vin şi pleacă. Este un sezon numai bun, în care înveți să te încadrezi într-un cerc social care ți se potrivește! De asemenea, viitorul pare parcă mai roz față de acum o lună. 

TAUR

Soare va tranzita casa a 10-a, cea a carierei. Toate privirile sunt asupra ta, mai ales la serviciu! Acesta este un moment minunat pentru a intra în vorbă cu colegii de serviciu și în special cu șeful tău. Cu cât ești mai încrezător, cu atât vei avea mai mult de câștigat! Deci este momentul să mai faci un pas în afara zonei de confort. Ești mai plăcut și te simți și mai motivat. Joacă-ți cărțile corect și o creștere de salariu sau un bonus s-ar putea îndrepta către tine în curând.

GEMENI

Soarele va tranzita casa a 9-a. Vei porni într-o călătorie spre țara varietății și a diversității. Încerci să aduci în viaţa ta tot felul de oameni, locuri și proiecte diferite şi chiar s-ar putea să ai mare noroc la acest capitol, întrucât este o perioadă menită să-ţi lărgeşti orizonturile. Nu lua lucrurile foarte în serios şi învaţă să te distrezi. Și încă ceva: vei călători mai mult sau îți vei planifica unele drumuri. 

RAC

Soarele va tranzita casa a 8-a. Când emoțiile Racului se întâlnesc cu energia detașată a Vărsătorului, lucrurile devin puţin greoaie. Sunteți încurajaţi să ieșiți puţin din "carapacea" vulnerabilității şi să vă conectați cu oamenii mai mult la nivel intelectual, în special cu partenerul. Nu te speria! Nu vei avea control, vei avea nivelul de energie mai scăzut, dar îți vei da seama că ai nevoie de o regenerare. 

HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile integrale - VIDEO

LEU

Soarele va tranzita casa a 7-a. Și se va întâlni și cu Venus și cu Saturn. Urmează un sezon bun pentru Leii care caută confort în relaţiile lor. Așa că dacă ești singur și gata să te implici într-o relaţie nouă pentru o perioadă, ai noroc! Atenţie: nu este momentul pentru a defini o relaţie sau să o duci la un nivel mai serios Dacă eşti deja într-un cuplu, felicitări! Bucură-te de această perioadă romantică! Dar nu aștepta să pice din cer, ci încearcă să faci un efort conștient. 

Tranzitul lui LILITH în LEU până pe 3 octombrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

FECIOARĂ

Soarele va tranzita casa a 6-a, a muncii! Nu va fi ceva extraordinar pentru tine. La serviciu se va aglomera din nou totul. Dar tu eşti mereu pus pe treabă. Ți-ar prii totuși să te ocupi de chestiunile administrative, treburile gospodărești sau eficientizarea rutinei, nu neapărat de obiectivele mari. Dar nu este nicio problemă! Oricum, perioada aceasta este mai mult menită să te ajute să îţi organizezi mai bine programul (asta îţi place) şi să încerci să socializezi mai mult cu colegii de muncă, să îţi stabileşti priorităţile profesionale. Poate acorzi atenție și sănătății!

BALANŢĂ

Soarele va tranzita casa a 5-a, unde se va întâlni cu Venus(guvernatoarea ta) și cu Saturn. Un sezon pe placul tău, Dragostea plutește în aer pentru tine, întrucât Soarele se va afla în zona de romantism, sex și distracție a hărţii tale. Deci, dacă vrei câteva întâlniri rapide cu oameni noi, ai mare noroc! Reflectoarele vor fi pe tine! În general, îţi va prii acest sezon din punct de vedere amoros. Distracție, creativitate, romantism și mai multă atenție în relațiile cu copiii. 

Despre cum ne influențează Ceres în Balanță. "Mai multă conectare cu ceilalți, sprijin și arta de a cultiva relații sănătoase"

SCORPION

Soarele va tranzita casa a 4-a. Vine o perioadă de pauză pentru tine. Dintr-o dată, vei simţi nevoia să laşi deoparte viaţa agitată şi haotică şi să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie sau să petreci mai mult timp pe acasă, să te relaxezi sau să redecorezi. Va fi un sezon liniştit pentru tine şi nu te deranjează deloc acest aspect. De altfel, focusul tău în următoarea lună va fi liniștea interioară. 

Frică, dezechilibru și manipulare cu Nodul Sud în Scorpion până pe 12 iulie 2023. Vom renaște din propria cenușă!

SĂGETĂTOR

Soarele va tranzita casa a 3-a. Dor de ducă și vorbă lungă! Vei fi asaltat de telefoane, mesaje şi invitaţii în oraş şi nu vezi nimic în neregulă cu asta! Viaţa ta socială va fi pe val şi vei vorbi cu mai mulţi oameni decât ai fi plănuit, de la prieteni, familie, vecini, colegi. Socializarea te va scoate din multe probleme. Trebuie doar să vrei să ieşi în lume şi ştim că nu este o problemă la tine! În plus, poți să te înscrii la cursul ăla pe care ți-l dorești de mult timp. 

CAPRICORN

Soarele va tranzita casa a 2-a. Banii! Buzunarul, contul sau strategia financiară. Acestea vor primi lumina reflectoarelor. Lecţia acestui sezon pentru tine va fi cum să îţi faci bugetul, astfel încât să mai frânezi din cheltuielile ultimei perioade. Şi deşi sunt şanse să primeşti un bonus sau să câştigi nişte bani în plus, îndemnul pentru această perioadă este să înveţi să economiseşti puţin. Soarele se va întâlni cu guvernatorul tău, Saturn, deci motiv în plus să îți faci o pușculiță sau să îți deschizi un cont de economii. 

Efectele lui Pluto în Capricorn din 2008. Vezi cum te va mai influența până în 2024

VĂRSĂTOR

La mulţi ani! Vă vom sărbători în următoarea lună! Sezonul tău îţi dă "mână liberă" şi îţi deschide o lume plină de posibilităţi. Este timpul de noutate! Luna Nouă de pe 21 ianuarie te poate sprijini să cauți prospețimea. Fie în ceea ce privește lookul, fie în ceea ce privește partea relațională. Acum este momentul perfect să îţi arăţi abilităţile! Doar o precizare: Orice începi acum (plan relaţional sau profesional), va fi de lungă durată! Soarele se va întâlni cu Saturn, guvernatorul tău, aşa că, alege cu atenţie!

ULTIMATUMUL lui Saturn în Vărsător pentru toate zodiile până pe 7 martie

PEŞTI

Soarele va tranzita casa a 12-a. Începe hibernarea! Sezonul Vărsător este o perioada liniştită pentru tine. Îți încarci bateriile pentru sezonul tău care va începe pe 19 februarie. Este perioada în care poţi fii tu, liniştit, introvertit şi în care te poţi relaxa. Mai mult, este ocazia perfectă de a elimina oameni nu doar de pe lista petrecerii tale de ziua ta, dar şi din viaţa ta cu totul. Ne referim aici la oamenii toxici, dar şi la lucruri, locuri de muncă sau chiar obiceiuri care nu îţi mai servesc. Doar vrei să străluceşti în sezonul tău, nu?

Numărul de magie al lui Neptun, planeta care te învăluie. În ce semn era Neptun când te-ai născut și cum te ajută asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel