Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne prezintă mai multe detalii despre Sezonul Scorpionului din 2024. 

Pe 23 octombrie, Soarele intră în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 21 noiembrie. Trecem de la echilibrul forțat din sezonul Balanței la nevoia de a vedea totul în alb sau negru, de a face totul la extreme, specifică Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt, obsesiile și secretele. Luna Nouă de pe 1 noiembrie va beneficia de un trigon cu Saturn, deci astrele ne oferă răstimpul necesar pentru a începe un proces de vindecare sau de regenerare. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere. Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viața, energia, vitalitatea, egoul.

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele intră în casa a 8-a. Preocupările tale principale vor fi: gestionarea energiei, supraviețuirea, recăpătarea controlului și a puterii interioare, dar și analizarea aspectelor ascunse ale vieții personale. În plus, vei duce mai multe negocieri. Trebuie acordată atenție suplimentară relației cu instituțiile financiare. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele tranzitează casa a 7-a, unde se află și Mercur pentru o perioadă. Până pe 21 noiembrie, relațiile și parteneriatele vor primi mai multă atenție din partea ta. Vei fi nevoit să fii mai prezent în discuțiile cu persoana iubită, să comunici în mod transparent cu acesta. Există riscul unor conflicte sau decizii radicale. Cei singuri ar putea întâlni numeroase oportunități în mod neașteptat, însă astrele îi învită să nu se grăbească.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele intră în casa a 6-a. Și stresul își va spune cuvântul. Îți va fi destul de greu să îl gestionezi. Te vei confrunta cu mai multe crize la locul de muncă și provocări din partea colegilor. Evită extremele, indiscrețiile și bârfele, mai ales în discuțiile cu colegii. Nu amâna prea mult vizitele la doctor. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele își începe tranzitul în casa a 5-a. Apar unele crize legate de copii, indiferent de vârsta lor. Ei au nevoie de sprijinul tău, însă nu vor atitudinea ta autoritară. Până pe 21 noiembrie trebuie să te ocupi și de relația cu Cupidon. Râvnești la momente de pasiune, romantism și dovezi serioase de iubire. Asigură-te că oferi și primești aceste lucruri!

Leu/Ascendent în Leu

Soarele tranzitează casa a 4-a. Până pe 21 noiembrie, vor fi scoase la suprafață mai multe probleme ale familiei care au tot fost ascunse. Devii conștient de starea părinților și a rudelor apropiate, dar și de vulnerabilitățile proprii. Va trebui să înveți să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Apar situații neprevăzute pe plan imobiliar. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele se va afla în casa a 3-a, chiar alături de Mercur, guvernatorul tău, pentru câteva zile. Mintea îți va fi precum un izvor nesecat. Acest lucru poate fi atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Adică vei găsi soluțiile cele mai bune. Dar vei și căuta problemele dinadins. Comunicarea cu rudele apropiate va fi stresantă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele tranzitează casa a 2-a. Până pe 21 noiembrie, este cazul să fii mai atent la chestiunile financiare. Te vei confrunta cu probleme în acest sens, iar cheltuielile neașteptate te vor face să realizezi nenumărate greșeli. Multe dintre achiziții vor fi impulsive, ca răspuns la frustrări sau goluri emoționale. Evită excesele!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În primul rând, la mulți ani! Îți vom sărbători ziua de naștere până pe 21 noiembrie. Soarele te va vizita și îți va aduce încredere și vitalitate, dar și un orgoliu crescut. E posibil să neglijezi relațiile personale, să îți pese mai mult ca oricând de dorințele proprii. O vizită la medic sau o schimbare în stilul de viață ar fi un cadou binevenit.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele traversează casa a 12-a. Cu alte cuvinte, urmează o perioadă de retragere până pe 21 noiembrie. Energia și motivația ta vor fi scăzute, iar eforturile exagerate nu sunt deloc recomandate. Trebuie să te concentrezi pe odihnă, meditație și reîncărcarea bateriilor. Sănătatea și somnul nu trebuie neglijate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele tranzitează casa a 11-a, a prieteniilor și a planurilor de viitor. Poate că e timpul să faci o selecție mai atentă a anturajului. Și să alegi calitatea. În momentele grele, ai nevoie de oameni care să nu te judece și care să te ajute. În plus, poate că este cazul să riști dacă vei dori o viață mai bună. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele tranzitează casa a 10-a. Și cum și Pluto va intra în semnul tău, putem spune că până pe 21 noiembrie vei lua decizii radicale pe plan profesional. Nu le vei comunica imediat și în mod direct, însă vei lucra la noua ta strategie pas cu pas. Vei adopta o nouă atitudine față de șefi și colegi. Cei care își doresc mai multă vizibilitate trebuie să știe că o pot primi. 

Pești/Ascendent în Pești

Soarele va fi în casa a 9-a, în relație foarte bună cu Saturn. Urmează o perioadă favorabilă pentru călătorii, studiu și rezolvarea problemelor administrative sau legale. De asemenea, legătura cu divinitatea va fi la alt nivel. Nu neglija puterea credinței interioare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

pixel