Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop. În perioada 20 iunie-22 iulie vom avea Sezonul Racului. 

Pe 20 iunie avem Solstițiul de vară. Adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie. 

După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a patra, cea a familiei și a gospodăriei. Atenția se va duce către aceste zone. De altfel, s-ar putea să vrei să faci tot felul de schimbări în casă pentru că vei dori mai mult confort. Vor apărea tot felul de evenimente în familie la care vei participa. Multe dintre ele vor fi chiar pe placul tău. Acest tranzit este menit să te facă să îți dai seama că fără o bază emoțională stabilă nu poți face nimic în viață. 

Taur/Ascendent în Taur

Soarele se mută în casa a treia, unde se va afla până pe 17 iulie și Venus, guvernatoarea ta. Îți vei îmbunătăți modul de comunicare. Ba chiar am putea spune că mintea îți va deveni un adevărat aliat pentru că îți va transmite cele mai deștepte replici. De asemenea, vor apărea numeroase drumuri de făcut, dar și examene sau teste. Până pe 22 iulie, curiozitatea îți va fi insațiabilă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele tranzitează casa a doua, cea a banilor și a talentelor. Și cum Jupiter se află în semnul tău, îți dai seama că vor apărea multe tentații din punct de vedere financiar. Dacă altădată ai fi fost mai chibzuit, acum ai încredere că sigur vor apărea oportunități, așa că îți permiți să faci unele cheltuieli suplimentare. Mai ales când va fi vorba despre răsfăț. 

Rac/Ascendent în Rac

În primul rând, la mulți ani! Până pe 22 iulie, te vom sărbători! Intrarea Soarelui în semnul tău aduce vara, din punct de vedere astronomic sau astrologic. Primești o doză suplimentară de energie, chef de viață, vitalitate. Este momentul să îți pese de tine în primul și primul rând chiar dacă vei fi acuzat că ești cam narcisist. Poate vei da atenție și sănătății, nu doar vestimentației. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele se duce în casa a douăsprezecea. Și nu avem vești bune pentru tine! Până pe 22 iulie, când acesta te va vizita, vei avea o perioadă de hibernare, retragere și regăsire. Chiar dacă în jurul tău, totul pare în regulă, în interiorul tău știi că nu este așa. Vei avea de rezolvat chestiuni din trecut. Va trebui să renunți la unele obiceiuri sau la oamenii care îți fac rău. Somnul și relaxarea vor fi foarte importante. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele tranzitează casa a unsprezecea. Și îți deschide numeroase uși, la propriu și la figurat. Te vei bucura de un grad crescut de popularitate și de disponibilitatea anturajului de a te sprijini. S-ar putea să ieși din carapacea ta așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Vei deveni foarte sociabil și prietenos. Până pe 22 iulie, chiar trebuie să te bucuri de viață. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Soarele se mută în casa a zecea, aceea a carierei și a statutului profesional. Acest tranzit va avea multe efecte, dar depinde doar de tine cum se vor manifesta. Primești vizibilitate la locul de muncă, dar aceasta poate fi și din cauza unor boacăne. Mare atenție! Relația cu șefii sau persoanele autoritare se va îmbunătăți. Dar vei avea momente când nu vei dori să ți se spună ce să faci. Cei care vor o schimbare profesională pot începe să facă pași în acest sens. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele se va plimba în casa a noua până pe 22 iulie. Timp suficient să îți asculți dorul de ducă. Urmează călătorii pe scurte sau lungi distanțe. Evenimente care să îți aducă numeroase revelații despre viață. Momente în care îți vei da încă o dată seama care îți sunt principiile și valorile. Cei care au de susținut examene vor fi susținuți de către astre. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Soarele în casa a opta nu prea vei avea energie. Până pe 22 iulie, toate resursele tale sunt amenințate. Și nu te gândi doar la banii tăi sau la bugetul familiei, ci și la timp, energie și disponibilitate. Relația cu instituțiile financiare te va consuma. Frica de moarte va fi mai prezentă. Astrele te invită să stai departe de indiscreții, să nu dai prea multe detalii despre viața ta personală. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ești unul dintre protagoniștii acestui sezon. Soarele trece în casa a șaptea, cea a relațiilor. Poți folosi acest tranzit astfel încât, până pe 22 iulie, să îți îndrepți atenția către relație sau partener. Vei vedea mai clar ce nu merge sau ce poate fi îmbunătățit. Cei singuri vor avea, de asemenea, mai multe șanse de a cunoaște posibili pretendenți. Și chiar vor avea pare de clipe pasionale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele se va afla în casa a șasea până pe 22 iulie. Îți sufleci mânecile și treci la treabă! La serviciu, te vei implica mai mult în proiecte. Stresul va crește, dar vei reuși să îl gestionezi mai bine. Găsești soluții rapide la problemele apărut. Vei da dovadă de hărnicie chiar și în gospodărie. Rutina ta zilnică are nevoie de o examinare serioasă. Și nu neglija deloc sănătatea!

Pești/Ascendent în Pești

Soarele tranzitează casa a cincea până pe 22 iulie! Motiv de bucurie! Îți aduci aminte că nu contează doar munca în viață. Așa că, este momentul să îți planifici concediul sau să te bucuri de vacanță așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Timpul petrecut în compania copiilor va fi de neuitat!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Horoscopul zilei

Horoscop 25 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie trebuie să învețe să piardă

pixel