Ce aduce sezonul PEȘTILOR pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 20 martie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale Sezonul Peștilor. Până pe 20 martie, Soarele tranzitează acest semn.

La fiecare 30 de zile aproximativ, Soarele vizitează un nou semn zodiacal. În timpul acestui „sezon”, toată lumea simte energia acestui semn astrologic predominant, indiferent care ar putea fi semnul vostru solar.

Pe 19 februarie 2024, Soarele își începe tranzitul prin semnul Peștilor. Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului.  

Până pe 20 martie, vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta imaginație și ne vom lăsa influențabili. Indiferent de domeniu. 

Soarele se va întâlni cu Saturn și Neptun, deci vom avea parte și de multă confuzie. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Horoscop pentru fiecare zodie / ascendent în sezonul Pești

BERBEC

Soarele se mută în casa a douăsprezecea.Până pe 20 martie, vei simți nevoia de o pauză și de mai puțină interacțiune socială. Vei medita mai mult asupra trecutului și vei învăța din experiențele anterioare. Astfel, te vei elibera. Astrele îți recomandă să te îngrijești și de sănătate. 

TAUR

Soarele va tranzita casa a unsprezecea. Vei fi mult mai sociabil și vei avea oportunitatea de a întâlni persoane noi și interesante. Evită optimismul exagerat atunci când îți vei face planuri. Apropierea Soarelui de Saturn te obligă să ai o atitudine mult mai matură și pragmatică față de viață.

GEMENI

Soarele se va plimba în casa carierei până pe 20 martie. Acum ești sub observația șefilor, ceea ce înseamnă că acțiunile tale vor fi mai vizibile.Atât cele reușite, cât și eșecurile. Poți să te concentrezi pe avansarea în carieră și să aduci idei noi în discuție. Este important să fii disciplinat și să profiți de oportunități în acest sezon.

RAC

Soarele tranzitează casa a noua. Este o perioadă de creștere și explorare personală. Concentrează-te pe extinderea conexiunilor și pe acumularea de cunoștințe noi. Astrele te încurajează să călătorești mai des și să capeți noi informații. Sunt încurajați cei care au examene sau dezbateri. 

Citește și Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

LEU

Soarele, propriul guvernator, intră în casa a opta și se va întâlni cu Saturn și cu Neptun. Vei sesiza o vulnerabilitate crescută și mai multe temeri. Le poți folosi pentru a te apropia mai mult de cei dragi și pentru a consolida relația de cuplu. Ai grijă însă să nu te îndrăgostești prea ușor, deoarece riști să fii dezamăgit.

FECIOARĂ

Soarele se alătură duo-ulu Saturn-Neptun din casa a șaptea, unde va intra și Mercur în curând. Relațiile sunt în centrul atenției în acest sezon, iar tu ești încurajat să investești în ele. Poți să îți consolidezi relațiile romantice și să îți faci planuri de viitor în acest sens. 

BALANŢĂ

Soarele va lumina casa a șasea. Sănătatea și starea ta de bine sunt prioritare în acest sezon. Ascultă-ți corpul și fii atent la semnalele pe care le primești. Este momentul potrivit să îți schimbi stilul de viață pentru a te simți mai bine pe termen lung. Gestionarea stresului este importantă.

SCORPION

Soarele intră în casa a cincea, a iubirii și a creativității. Ești irezistibil în această perioadă și poți atrage atenția în plan romantic. Profită de energia pozitivă și fii deschis la noi experiențe. Acordă mai mult timp relației cu copiii, indiferent de vârsta lor. Până pe 20 martie, ar trebui să te reconectezi cu copilul interior și să fii mai implicat în pasiunile vechi.  

Săptămâna promițătoare pentru TREI nativi. Avertizările de care trebuie să țină cont

SĂGETĂTOR

Soarele va tranzita casa a patra până pe 20 martie. Este momentul să acorzi atenție relațiilor de familie și să te preocupi de confortul locuinței. Fii deschis la discuții și petrece timp de calitate cu cei dragi. Urmează o perioadă bună pentru cei care au de gând să facă schimbări pe plan imobiliar. 

CAPRICORN

Soarele se mută în casa a treia, unde se va întâlni cu Saturn, propriul tău guvernator. Chiar dacă obișnuiești să fii rezervat, acum vei simți nevoia să îți exprimi mai des sentimentele. Vei comunica mai mult, vei fi deschis la noi experiențe și vei experimenta un grad crescut de toleranță și empatie. De asemenea, toți îți vor aprecia talentul oratoric sau cel din scris. 

VĂRSĂTOR

Soarele tranzitează casa a doua, cea a banilor. Și se va întâlni cu Saturn și Neptun. Acum este momentul potrivit să fii mai conștient de gestionarea resurselor tale financiare. Fii atent la cheltuieli și concentrează-te pe stabilitatea financiară pe termen lung. Ba chiar, ar fi bine să fii mai zgârcit până pe 20 martie. 

PEŞTI

În primul rând, La mulți ani! Până pe 20 martie îți vei sărbători aniversarea. Soarele s-a mutat la tine în semn. Și aduce vioiciune, energie, chef de viață, curaj și vitalitate. Încearcă să îți clarifici obiectivele și să ai încredere în direcția în care te îndrepți. Fii răbdător și conștient de puterea ta de a realiza lucruri durabile în această perioadă.

Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel