Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La data de 17 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești. Iată ce aduce acest tranzit pentru nativii Taur sau cei cu ascendent în Taur.

În iunie, Saturn își va începe retrogradarea în Pești, ultimul semn din zodiac. Trebuie să știi că Saturn va fi retrograd de pe 17 iunie, până la 4 noiembrie.

Tot ce ai construit de la data de 7 martie, când Saturn și-a început tranzitul în acest semn, va fi destul de testat pentru un timp.

Când vorbim despre retrogradarea unei planete, avem senzația că totul este blocat, amânat și încetinit. 

Saturn vrea să ne arate ce putem realiza cu adevărat. Și își dorește să ne facă să înțelegem că o anumită parte din mintea noastră nu are legătură, practic, cu realitatea.

Cei mai marcați de acest tranzit vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care vor avea mai mult de muncă pentru orice vor vrea să facă.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Pentru o perioadă, l-ai avut pe Saturn în Casa a 10-a, din 2020 și până anul acesta.

În martie, Saturn a intrat în Casa a 11-a. Așa că s-ar putea ca unele roade ale muncii tale din ultimii trei ani să nu fie așa cum te-ai fi așteptat. Și poate o să spui că asta este, trebuie să înduri.

Ei bine, nu. Saturn va retrograda în curând și îți poate aduce niște situații de nu o să îți vină să crezi. Și acestea te vor supăra foarte tare. În fond, nu este vorba despre nimeni altcineva, ci despre tine. De ce ai permis să se ajungă aici? 

Saturn vrea să îți arate că dacă nu primești ceea ce meriți, mai bine cauți altceva. Pentru că retrogradează în Casa a 11-a, vine și îți arată că ai avut niște planuri, iar acum trebuie să le ștergi, ca să construiești altele, mult mai serioase.

Totodată, această planetă vrea să te învețe să te adaptezi, mai ales că viitorul nu este tot timpul roz, ba din contră. Vrea să te maturizeze, să te facă mai serios, și aduce și niște curățenie în cercul de prieteni. 

Poate că mulți prieteni pleacă, se mută, se căsătoresc, nu mai sunt atât de prezenți în viața ta. Pe moment te superi, dar o să realizezi că fiecare trebuie să își vadă de viața lui.

Sau aduce mai puțini prieteni, dar mai buni. Casa a 11-a are și o componentă legată de bani, așa că este momentul să te gândești destul de serios la acest capitol.

În final, tot ce ține de copii va fi puțin mai complicat, până când Saturn își va relua mersul direct.

Vezi și: Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

pixel