Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din Capricorn în Vărsător poate aduce o schimbare fundamentală în experiențele lor. Iată ce ne spune un astrolog internațional!

În timp ce Pluto a fost în Capricorn, semnele mutabile ar fi putut descoperi că le-a fost mai dificil să fie flexibile, deschise și, în esență, să-și onoreze propria natură. Au existat anumite restricții sau limitări în comportamentul lor sau în ceea ce fac, ceea ce le-a făcut foarte dificil să fie naturale.

Acum, că Pluto intră în Vărsător, poate exista o nouă deschidere pentru semnele mutabile, o deschidere pe care nu au experimentat-o anterior în viață, care le poate reconecta cu o modalitate nouă de a reveni la forma lor originală de exprimare de sine, pe care poate au trăit-o mult mai devreme în viață.

Pe 19 noiembrie, Pluto se va duce în Vărsător, unde va rămâne pentru 20 de ani!

Sai Avani este un astrolog internațional. Pe contul său de Tik Tok, unde are 54k urmăritori, ne-a vorbit despre impactul trecerii lui Pluto în Vărsător pentru semnele mutabile!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ei au de obicei o natură curioasă, deschisă și jucăușă, dar Pluto în Capricorn poate să fi adus multe restricții în capacitatea lor de a fi spontani, deschiși, puși pe șotii. Poate că au simțit că nu pot împărtăși ceea ce vor să împărtășească. Nu pot comunica ceea ce doresc să comunice. Așadar, este posibil să fi fost o perioadă în care o mare parte din curiozitatea ta s-a concentrat pe interior.
Și au fost mulți ani în care ai avut multe conversații cu tine însuți. Au fost multe momente de studiu, cercetare, gândire despre tine, despre direcția ta, despre viața ta. Și poate a fost această situație în care multe lucruri au fost explorate intern, dar nu s-au manifestat sau nu au fost împărtășite foarte deschis cu alți oameni. Acum, Pluto în Vărsător va aduce o nouă călătorie, în care multe dintre lucrurile pe care le-ai experimentat la nivel mental vor începe să fie deschise. Vei putea să împărtășești aceste lucruri și vei putea să te conectezi în moduri noi cu mulți oameni.

Așadar, Pluto în Vărsător poate fi de fapt o revenire la exterior. Acești nativi pot descoperi că acum au mult mai multă putere să acționeze conform convingerilor lor, să împărtășească lucruri deschis, și este posibil să descoperi și că multe dintre lucrurile la care te gândești și multe dintre lucrurile pe care le cunoști pot fi foarte puternice atunci când le comunici și le împărtășești lumii în viitor. Așadar, dacă vrei să fii progresist, dacă vrei să promovezi idei noi și radicale, dacă vrei să te concentrezi pe lucrurile care ți se par cu adevărat interesante în moduri noi și să experimentezi și să te joci cu aceste lucruri în moduri pe care nu le-ai mai încercat înainte în viață, acest tranzit al lui Pluto în Capricorn îți va da cu adevărat puterea să faci lucrurile pe care le dorești, să fii mai jucăuș, mai liber și să explorezi lucrurile cu deschidere și fără restricții. 

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pluto în Capricorn ar putea să fie o perioadă în care ai avut succese mari, dar probabil că nu a fost ușor. Fecioara, în general, preferă să fie flexibilă, deschisă și adaptabilă, dar mai ales în ceea ce privește rezolvarea problemelor, îmbunătățirea lucrurilor, perfecționarea propriei persoane. Așadar, Pluto în Capricorn, în ultimii 15-16 ani, poate că a adus această presiune constantă de a lucra la lucruri într-un mod specific, de a fi foarte atent la detalii în abordarea ta și de a continua să muncești, să te străduiești, să încerci să avansezi. Poate au fost ani în care munceai și nu vedeai prea multe progrese, dar probabil au fost și ani în această perioadă în care lucrurile s-au așezat și au început să se desfășoare într-un mod puternic pentru tine, iar munca pe termen lung pe care ai depus-o a creat structuri puternice, un sentiment de autoritate, un sentiment de control. Dar, în general, a trebuit să muncești din greu pentru a obține asta.

Acum, că Pluto intră în Vărsător, există această invitație de a lucra în moduri diferite, de a te perfecționa în moduri noi și de a nu te mai simți obligat să urmezi aceleași rutine, moduri de lucru, autorități, structuri. Pentru tine, în următorii 20 de ani, este vorba despre o deschidere, mai puțină presiune, mai mult spațiu, mai multă experimentare. Va trebui să explorezi asta deschis, să fii curios, să încerci lucrurile într-un mod diferit. O parte din asta poate fi foarte eliberatoare, poate fi foarte incitantă, dar ajustarea inițială la aceste schimbări poate fi confuză și dificilă. Totuși, aceasta îți va permite să intri într-o „eră de om de știință nebun", o perioadă în care faci lucruri complet diferite, complet radicale, iar acest lucru poate face ca ceea ce faci să fie mai eficient. Poți lucra din greu, dar mai eficient, și să obții mai multe rezultate, ceea ce îți va oferi mai mult timp pentru lucruri noi.

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Pluto în Vărsător pentru Gemeni și Fecioară

Pentru semnele mutabile, trecerea lui Pluto din...



Cele mai noi articole

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...


Top citite
freepik.com

Mai avem două luni cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?