Ce aduce Neptun în Pești pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până în 2026
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Vărsător?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de
"planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Caracteristici ale femeii Vărsător. Ce îți place la ea și ce o face UNICĂ?

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară.Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

Tranzitul lui Neptun este unul financiar pentru tine. Când Neptun va intra în Berbec, totul va merge mult mai bine pentru cine. Este ca și cum ai spune: Pot să realizez lucruri. Pot să mă mișc. Încep ceva nou. Dar în Pești, abia începi să clădești.

Mai întâi, trebuie să înveți să te apreciezi la adevărata valoare. Poți zice: Merit! Merit să câștig salariul pe care îl doresc. Merit să am viața pe care o vreau. Merit să fiu iubit în felul în care doresc să fiu iubit.

 Deci, treci printr-o perioadă de tranziție cu munca ta, cu finanțele tale. Ai o nouă experiență de a te simți împlinit în ceea ce faci. Capeți încredere că îți poți crește venitul.

Este un moment să deschizi ușa către noi posibilități și să te gândești la finanțe într-un mod care să spulbere propriile limite.

Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel