Ce aduce Neptun în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur până în 2026
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Taur?

Neptun în astrologie semnifică fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează ceea ce ține de domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă. Neptun ne influențează visele și activitățile creative. Spre deosebire de "planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun stă aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a tranzita întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

Există numeroşi pacienți cu tulburări de ritm cardiac care nu au nicio boală preexistentă care să afecteze inima.

Arhetipul Peștilor este cel al dizolvării. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele cu Soarele în Pești sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară. Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Taur/Ascendent în Taur?

Este un moment în care poți să te vezi cu adevărat ca parte a unui grup sau a unei organizații. Te poți conecta la comunitatea din care faci parte într-un fel. Deci, este o perioadă în care oamenii vor conta pe tine. Poți ajunge într-o poziție de conducere, dar trebuie să ceri ajutor și să îți găsești mentori. Asta înseamnă că uneori trebuie să aduni oameni în jurul tău pentru a te susține. Una dintre provocările pe care ți le aduce Neptun, va fi că nu o să ai tot timpul încredere în oameni. Folosește-ți judecata, cere ghidare, cere ajutor dacă ceva ce nu poți face.

Îți recomandăm și Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel