Ce aduce Neptun în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în 2026
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne până în 2026. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Berbec?

Neptun în astrologie simbolizează fantezia, iluzia și amăgirea. Neptun guvernează domeniul mistic. Numele său este inspirat de zeul mării. Poseidon este echivalentul său în mitologia greacă). Neptun are legătură cu visele și activitățile creative. Spre deosebire de "planetele personale" (Soarele, Luna, Mercur, Venus și Marte) care influențează viața noastră de zi cu zi, Neptun este o planetă "transgenerațională" sau pentru că influențează experiențele pe termen lung precum și epoci întregi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Arhetipul Peștilor este cel care dizolvă tot ceea ce s-a întâmplat până la el. Este asociat cu necunoscutul, Universul, spiritualitatea și sănătatea. Totodată, are legătură cu confuzia și iluziile. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea caracterizate prin sensibilitate, intuiție și o bogată viață interioară. Peștii sunt cunoscuți pentru empatia lor puternică și pentru capacitatea lor de a simți profund emoțiile altora. Cu toate acestea, sensibilitatea lor excesivă îi poate face să fie uneori preocupați sau să se retragă în lumea lor interioară. Peștii sunt adesea descriși ca fiind romantici și visători, căutând mereu să găsească sens și conexiune în lumea lor complexă și profundă.

Ce aduce acest tranzit pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

În timpul tranzitului lui Neptun în Pești, probabil că ai simțit un impuls de a lupta, o dorință puternică de a trăi conștient. În același timp, Neptun acționează energetic asupra ta, așa că ai nevoie de mai multă odihnă pentru a echilibra energia arzătoare și cardinală a Berbecului cu o practică spirituală dedicată. Această practică te va ajuta în mod specific să îți eliberezi unele dintre credințele încorporate adânc în modul tău de gândire. Dacă nu vezi rezultate din ceea ce oferi lumii, este important să iei în considerare tehnici precum jurnalul pentru a explora și hrăni părțile ascunse și subconștiente ale ființei tale. Este un moment bun să-ți îndeplinești visurile și obiectivele pe termen lung.

Totodată, este nevoie să abordezi un nou mod de a învăța, să-ți organizezi planurile și să faci unele ajustări la programul tău pentru a avea de fapt unul.

Citește și Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Horoscop internațional. Ce îi așteaptă pe Berbeci, Gemeni și Lei în luna mai?

pixel