Ce aduce Mercur retrograd pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Între 2 și 25 aprilie, Mercur va retrograda în semnul Berbecului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, aduce previziunile pentru semnele fixe!

Pe 25 martie am avut o Eclipsă de Lună, iar pe 8 aprilie vom avea una de Soare. Deci, Mercur retrograd este implicat și în sezonul Eclipselor. Va face și o conjuncție cu Chiron, în afară de cele două pe care le-a făcut cât timp a fost în mers direct.

Deși retrogradează pe 2 aprilie, efectele se resimt încă de acum și durează până pe 15 mai.

În timpul retrogradării lui Mercur, ar fi înțelept să amâni deciziile importante, să adopți o abordare diplomatică în situații tensionate (chiar dacă poate fi dificil) și să eviți replicile spuse în furie. Nerăbdarea poate provoca numeroase pierderi, atât pe plan personal, cât și mondial. Află mai multe despre retrogradarea lui Mercur: Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite 

Iată previziunile pentru semnele fixe!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va retrograda în casa a 12-a. În plan profesional și personal, situații din trecut vor reveni în viața ta. Astrologul îți recomandă să fii mai atent și la sănătate. În plus, ai nevoie să te decizi câtă putere îi dai trecutului. Începi să fii mai prezent sau rămâi cu gândul la evenimentele întâmplate deja? Apar destul de multe situații financiare neplăcute. Unele planuri pe care ți le-ai putea face te pot costa mai mult decât e cazul.

Ce aduce Mercur retrograd pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Leu/Ascendent în Leu

Mercur retrogradează în casa a 9-a. Cel mai important este să ai mare grijă la călătorii, fie că sunt pe distanță mare sau cele de zi cu zi. Apar tot felul de întârzieri, blocaje și amânări. Este o perioadă nemaipomenită dacă îți dorești să reiei anumite examene. Alt aspect important pentru tine este că trebuie să îți ajustezi nivelul de încredere. Îți pui baza acolo unde nu trebuie. Cu Mercur retrogradând în casa a 9-a, este timpul să îți setezi obiective, dar nu și planuri.

Ce aduce Mercur retrograd pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, Mercur va fi retrograd în casa a 6-a. Sănătatea de zi cu zi îți poate fi afectată. De exemplu, dacă înainte te băgai la somn la o anumită oră, acum este posibil să nu îți mai priască acel program. Apar ajustări permanente în rutina ta zilnică. Vei deveni și ipohondru. Drept urmare, ar fi bine să nu îți pui singur diagnostice în această perioadă. Când mergi la doctor, nu căuta specialiști care să îți spună fix ceea ce gândești tu. Mai cere o a doua opinie de la persoane care sunt obiective. Totodată, relațiile cu colegii devin tensionate. Ceea ce ai tu de făcut în luna aprilie este să îți accepți imperfecțiunile.

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur retrogradează în casa a 3-a. Vorbești mult, dar nu spui nimic. Daniela Simulescu îți recomandă să spui mai puțin, dar să transmiți mai mult. Alt aspect de menționat este că nu vei sta locului, dar nu obții nimic. În luna aprilie, te confrunți cu zădărnicia. Vei căuta să faci diverse lucruri pentru că ai impresia că timpul trece degeaba. Este o perioadă bună să îți dai seama cum poți face mai mulți bani. O să ai mai multe discuții cu frații, surorile, vecinii și alte persoane din jurul tău.

Vezi și Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel