Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 13 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, iar astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune cum va fi influențată fiecare zodie. Află ce îi așteaptă pe nativii Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător!

Pe 13 decembrie, Mercur devine retrograd în Capricorn. Acest eveniment vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă această retrogradare, ne dăm seama că trebuie să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți. Pe 23 decembrie, Mercur retrograd se întoarce în Săgetător.

Arhetipul Capricornului este asociat cu seriozitatea, responsabilitatea, asumarea și maturizarea. Prima fază a retrogradării lui Mercur în Capricorn ne va ajuta să fim mai serioși și să luăm decizii importante.

Atenție! Chiar dacă retrogradarea va debuta pe 13 decembrie, noi resimțim efectele de dinainte!

Citește și Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023 pentru toate zodiile

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător:

Mercur retrogradează în casa a 2-a, asociată cu resursele financiare. Potrivit teoriei astrologice, acest lucru poate cauza dificultăți. Când Mercur va face careu cu Neptun, vei începe să te simți copleșit de ajustări și eforturi. O să ai impresia că nu obții rezultate.

Din perspectiva banilor, există posibilitatea apariției golurilor sau deficiențelor în gestionarea lor. Lipsa unei liste clare de cumpărături și cheltuielile neplanificate pot duce la depășirea bugetului. Dacă intenționezi să investești în mod considerabil în cadouri sau alte achiziții, s-ar putea să constați că mai există obligații materiale nesatisfăcute, lăsându-te fără resurse suficiente. Astrologul recomandă prudență și limitare. Caută produse sau servicii la un preț mediu, evitând extremele.

În cazul în care primești bonusuri financiare, acestea se vor epuiza rapid sau s-ar putea întâmpla să nu primești o primă așteptată, lăsându-te să te descurci cu resursele existente. Nu vei avea control total asupra acestor evenimente. Poți încerca să-ți notezi achizițiile necesare și să pui o sumă deoparte.

Bugetul personal va fi destul de afectat în luna decembrie, însă sărbătorile nu sunt, cel mai probabil, cauza principală. Ar fi bine să analizezi obiceiurile nesănătoase legate de cheltuieli pentru a gestiona mai bine situația materială.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

pixel