Ce aduce Marte pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până pe 4 septembrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste două zile, Marte va intra în al treilea semn din zodiac, cel al Gemenilor. Iată cum îi influențează acest tranzit pe Vărsători și pe cei cu ascendent în acest semn.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Astrologul Daniela Simulescu este încântată de acest tranzit pentru Vărsători, fiindcă Marte va intra în Casa a cincea, alături de Jupiter. Așadar, este momentul ideal pentru o dragoste de-o vară, dacă sunteți singuri, pentru o cucerire, pentru o aventură, pentru distracție de zile mari!

Chiar dacă nu ai timp sau resurse prea multe, bucură-te de viață! Citește un banc, uită-te la o comedie, ascultă muzică, dansează prin casă, citește măcar câteva pagini dintr-o carte. Răsfoiește o revistă, adu-ți aminte de pasiunile pe care le aveai în trecut, poate le mai poți încercă și acum, de ce nu? 

Dacă ai un partener, scrie-i ceva, suprinde-l, fă-i o declarație. Reînvie pasiunea. Cert este că ai nevoie de distracție, de joacă. Încearcă să introduci noutatea și bucuria în aceste sectoare ale vieții tale. 

Dacă ai copii mici, de pildă, bucură-te alături de ei, dansează cu ei prin casă, joacă-te cât mai mult. Iar dacă ai copii mai mari, la fel, râzi cu ei, adu-ți aminte de lucruri amuzante pe care le-ați făcut, trimite-le glumite, sunt multe moduri de a aduce bucuria în viața ta. 

Marte în Casa a cincea vorbește despre pasiune, creativitate, competiție. Grijă mare la jocurile de noroc!

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel