Ce aduce Marte pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până pe 4 septembrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 20 iulie, Marte va intra în Gemeni. Iată ce aduce acest tranzit nativilor Fecioară și celor cu ascendent în acest semn de pământ.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie.

Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară 

Marte va intra la tine în Casa a zecea, cea a carierei. Cu Marte în tranzit în această casă, între 20 iulie și 4 septembrie, vor fi foarte multe oportunități pe plan profesional. Ai șanse să îți arați valoarea, să preiei mai multe oportunități, să fii mai autoritar ori să reușești să te înțelegi mai bine cu șefii. Cert este că vei crește enorm! 

Marte îți aduce dorința de a câștiga, de a progresa, de a avansa, de a avea un loc de muncă mai bun și de a avea o atitudine diferită, prin intermediul căreia să primești multe beneficii pe urmă.

Ce îți recomandă astrologul? Daca vrei să schimbi serviciul, până pe 4 septembrie, o să fie o perioadă minunată. Sunt șanse enorme. La fel și daca îți dorești să avansezi la serviciu. Este perioada perfectă să te îmbunătățești când vine vorba de job. Da, din această cauză, o să aibă de suferit zona de familie și cea de relații, dar când Marte o să iasă din Casa a zecea, te vei mai liniști.

Probabil mulți dintre nativii Fecioară nu au prea multă încredere în propriile lor puteri. Te critici mereu? Marte nu mai vrea asta. Marte vrea să te grăbești, mai ales că pe 16 august va face careu cu Saturn și ce spune? Vreau roade! Nu mai aștepta și ai încredere în oamenii care îți spun că poți. Treci la treabă! 

Pluto retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: "Pe zona de sănătate, Pluto distruge!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel