Ce aduce Marte pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn până pe 4 septembrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 20 iulie, Marte își începe tranzitul în semnul Gemenilor. Iată la ce trebuie să se aștepte nativii Capricorn și cei cu ascendent în acest semn.

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte tranzitează Casa a șasea, unde se află și Jupiter. Și cu ce vine? Cu mult stres. El vine oricum în viața ta, doar că Marte ți-l arată mai ușor pe tapet. Te face să fii mai atent la el și să nu te mai disociezi atât de ușor. Vei avea, însă, chef de muncă. De cele mai multe ori, de prea multă muncă. Unii poate doresc să fugă de acasă sau de niște probleme personale, pe care să le ascundă prin treburile de la serviciu. 

Ce îți recomandă astrologul, cu tranzitul lui Marte în Casa a șasea? Nu îți încărca programul mai mult decât este cazul. Nu lua asupra ta proiecte suplimentare, mai ales dacă nimeni nu îți cere să faci acest lucru. Pentru că acest tranzit în casa muncii și a sănătății îți supară somnul, stomacul, stări, analize. Aduce probleme, nervi, irascibilitate permanentă. O să ți se pară că toată lumea este limitată, întârziată, că nu știe ce vrea de la viață.

Te cerți cu colegii, te enervezi. Dar, cu Marte în această casă, este nevoie de odihnă. Pentru că vei avea lucruri de făcut atât pentru casă, cât și pentru serviciu. Nu o să ai o clipă de liniște, așa că trebuie să înveți să te protejezi cât se poate de mult. 

Poți să citești și: 11 lucruri pe care le apreciem la Capricorn, cel mai matur și ambițios semn al zodiacului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel