Ce aduce Marte pentru Balanță/Ascendent în Balanță până pe 4 septembrie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă pe nativii acestui semn de aer!

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie.

Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Energia Gemenilor favorizează curiozitatea, ceea ce înseamnă diversificare, schimbare și experimentare. Marte reprezintă acțiunea, arma, instrumentul și motorul care ne impulsionează. Acum este momentul să ne orientăm în diverse direcții, să ne deschidem către învățare, educație, curiozitate și, de ce nu, către aspectele socio-culturale. Să nu uităm că Marte se va întâlni și cu Jupiter, Marele Benefic, ceea ce promite un tranzit norocos!

Semnele care vor resimți din plin acest tranzit vor fi cele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii primesc încredere și curaj, dar și foarte multă furie. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru tine, acest tranzit va fi foarte bun pe partea de călătorii. Pentru plecat din țară sau întors în țară. De asemenea, dacă nu ai mai mers niciodată în afara țării, acum este momentul perfect. Între 20 iulie și 4 septembrie, ia-ți rucsacul, caută niște bilete de avion și plimbă-te! Ori mergi într-o drumeție, într-o excursie. Este păcat să nu folosești acest tranzit. O călătorie în timpul acestui tranzit îți va arăta cine ești cu adevărat.

Dacă mergi la munte sau la mare, nu sta locului! Plimbă-te, cunoaște oameni, poartă discuții cu tot felul de persoane mai deștepte, mai experimentate, pentru că vei avea foarte multe de învățat. Cu Marte în această casă, devii activist. S-ar putea să lupți pentru niște cauze care nu îți aparțin. Ar fi bine să reții că merită să lupți și pentru propriile cauze. Nu doar pentru că ți se pare ceva nedrept în viețile altora. Ține minte că este vorba despre dreptatea lor, nu a ta. 

Este o perioadă bună și pentru cei care au de dat examene sau care vor să se înscrie la o nouă formă de învățământ. 

Poți să vezi și acest articol: Lilith/Luna Neagră în Balanță până în martie 2025. Perspectiva noastră devine îndrăzneață!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel