Ce aduce Marte în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 martie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 13 februarie, Marte intră în Vărsător, unde va sta până pe 23 martie. Planeta acțiunii și a războiului se întâlnește cu arhetipul revoluției și al progresului. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

În mitologie, Marte este reprezentat de către Ares, zeul războiului. Trăsăturile pozitive ale acestuia sunt curajul, pasiunea și ambiția. Marte îți dă un impuls puternic să mergi înainte. Nu te lasă să stai pe loc. Totuși, Marte este asociat și cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea. Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului reprezintă progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar are și aspecte negative, precum intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate fi revoluționar într-un sens mai puțin plăcut, cu o preferință să provoace anarhie.

Cu acest tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările se pot manifesta mai ales în mediul online.

Dacă ești obosit de situația actuală, acum vei avea oportunitatea de a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca viața să îți fie schimbată de altcineva. Tu poți fi acea persoană care să aducă schimbarea.

Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Perioada va fi memorabilă pentru tine. Marte se întâlnește cu Pluto și Venus în casa a 11-a și face careu cu Jupiter și Uranus. Dacă nu ai remarcat influența tranzitului lui Marte în Capricorn, este momentul să îți dai seama că schimbarea nu vine de la sine și trebuie să o inițiezi tu însuți. Marte va fi în casa a 11-a a, care este asociată cu rezultatele proiectelor profesionale, cu veniturile generate de acestea, comunitatea, implicarea în activități de voluntariat și prieteniile. Prezența lui Marte în această casă aduce turbulențe. Poți resimți momente de nerăbdare și irascibilitate, iar întârzierile pot fi frustrante. Este posibil să te confrunți cu evenimente șocante pentru cei din jurul tău în această perioadă.

Vezi AICI previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

În timp ce Marte va intra în casa a 10-a, acolo unde se află și Pluto, se pregătesc schimbări în cariera multor nativi, iar acestea pot fi deranjate. Marte acționează într-un mod rapid, iar tu, fiind un semn care preferă să proceseze și să analizeze înainte de a acționa, te vei simți presat. Incidentele, unele poate chiar neplăcute, vor interveni în rutina ta profesională și te vor forța să îți schimbi mediul de lucru. Tensiunile pot apărea în relația cu figuri autoritare și instituțiile din viața ta.

Vezi AICI previziunile complete pentru TAUR.

Rac/Ascendent în Rac

Marte se duce în casa a 8-a, unde se întâlnește cu Pluto. Această casă se referă la aspecte precum taxe, impozite, datorii, negocieri, facturi și gestionarea bugetului comun. Dacă ai fonduri comune și nu mai ești mulțumit de anumite condiții, este momentul să iei în considerare să renunți. Alternativ, poți iniția elaborarea unui buget alături de un partener. Este posibil să apară dispute legate de cheltuieli. Chiar și dacă te afli la vârsta pensionării, este oportun să reevaluezi modul în care îți gestionezi resursele financiare.

Vezi AICI previziunile complete pentru RAC.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În perioada următoare, Marte va tranzita casa a 9-a, unde se va află și Mercur, guvernatorul tău. Dacă simți dorința de a pleca din țară, fie că este vorba despre o mutare sau participarea la un curs, este momentul potrivit să începi să aduni informații relevante pentru planurile tale. Marte în Vărsător va alimenta și mai mult această dorință de călătorie. Oferă un impuls puternic chiar și celor care nu au avut experiențe de acest fel până acum. În ceea ce privește cei implicați în procesul de învățare, acest tranzit i-ar putea determina pe unii să își dea seama că nu sunt pe deplin mulțumiți de facultatea aleasă.

Vezi AICI previziunile complete pentru GEMENI.

Leu/Ascendent în Leu

Marte intră în casa a 7-a, unde se intersectează cu Pluto și Venus și face careu cu Jupiter și Uranus. Casa a 7-a este reprezentativă pentru relații, în special cele de natură amoroasă. Intrarea lui Marte în această casă aduce potențiale certuri, conflicte și reproșuri. Cu toate acestea, el poate fi și o sursă de schimbare. De exemplu, poți lua inițiativa și să îți inviți partenerul într-o aventură care să-i surprindă pe cei din jur. Dacă te afli într-o perioadă de singurătate, este posibil să simți presiunea timpului și să dorești să începi o relație. Marte te poate ajuta să acționezi rapid, chiar dacă motivele tale profunde pentru dorința unei relații pot fi uneori neglijate.

Vezi AICI previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte intră în casa a 6-a, care este asociată cu stilul de viață, relațiile cu colegii, sănătatea cotidiană și modul în care te implici în muncă. Stresul devine o problemă semnificativă în acest context. Pot apărea conflicte cu colegii de muncă, dar, în același timp, există și potențialul de a vă încuraja reciproc. Astrologul Daniela Simulescu te îndeamnă să îți imaginezi următorul scenariu: Te prezinți la programarea ta medicală și constați că medicul întârzie. Înfrunți recepționera și ai o discuție aprinsă, nu doar din cauza întârzierii, ci și din alte motive care te-au supărat în prealabil. Vei fi mai irascibil și grăbit în această perioadă. S-ar putea să ai senzația că investești multă energie fără să obții rezultatele dorite.

Vezi AICI previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Vezi și Luna iubirii devine una a inovației. Ce ne rezervă astrele în februarie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră în casa a 5-a, unde se intersectează cu Pluto, Venus și Mercur, și face careu cu Jupiter și Uranus. Dacă ai un copil, este posibil să apară complicații în relația cu el în această perioadă. Prezența lui Marte în casa a 5-a subliniază importanța acordării unui timp suplimentar copilului tău. În caz contrar, acesta ar putea căuta modalități de să-ți atragă atenția, însă nu neapărat în mod plăcut. Pe de altă parte, acest tranzit poate fi benefic dacă dorești să te implici în proiecte.

Vezi AICI previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Fiind guvernatorul tău, Marte aduce o importanță deosebită acestui tranzit pentru tine. Intră în casa a 4-a, unde se află și Pluto, iar acest aspect indică apariția unor potențiale certuri. Marte aduce agitație în toate aspectele legate de casă și gospodărie. Este posibil ca unele lucruri din locuința ta să se deterioreze, însă Marte te împinge să faci schimbări și să aduci elemente noi în spațiul tău. Astrologul recomandă să eviți conflictele cu rudele în această perioadă.

Vezi AICI previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în casa a 3-a. Această tranzit te ajută să te plimbi mai mult, dar și o tendință sporită către iritabilitate. De exemplu, lipsa autostrăzilor sau alte obstacole în trafic ar putea să îți afecteze starea de spirit, iar posibilele probleme cu automobilul ar putea apărea. Există o predispoziție constantă către conflicte în această perioadă. Primele certuri ar putea să apară în special în relația cu frații, surorile sau alte rude apropiate. Este important să fii atent la gestionarea documentelor. Chiar dacă ai nevoie urgentă de un anumit act, este recomandat să nu te grăbești, ci să acorzi atenție detaliilor pentru a evita posibilele probleme ulterioare.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte în semnul tău, ai fost împins să acționezi. Acum, Marte intră în casa a 2-a, care se referă la banii câștigați, talentele și resursele personale. Marte are capacitatea de a te provoca. În această perioadă, ai posibilitatea să descoperi noi modalități de creștere a veniturilor, însă vei fi și pus în fața unor cheltuieli considerabile. Pe durata tranzitului lui Marte în Vărsător, nu vei avea un buget stabil. Este probabil să te confrunți cu schimbări în situația financiară.

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu vei fi protagonistul lunii februarie! Nu doar Marte, ci și alte planete se vor afla în semnul tău. Odată cu intrarea lui Marte în semnul tău, acesta va forma o conjuncție cu Pluto, ceea ce accelerează și mai mult lucrurile. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, este recomandat să te implici în activități sportive cât mai mult posibil. În acest moment, Marte te va împinge să acționezi, să nu mai stagnezi. Până pe 23 martie, este important să fii un pas înaintea tuturor, să-ți amplifici ambiția și curajul.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Este momentul să intri într-o perioadă de hibernare și introspecție, să te distanțezi și să observi lucrurile care se petrec în jurul tău. Îți vei dedica timpul meditației, rugăciunii și stabilirii de intenții. În plus, este important să acorzi atenție problemelor de sănătate, cu Saturn aflat în semnul tău. Saturn vine să îți arate anumite limite: pe cei tineri îi confruntă cu aspecte legate de maturizare, în timp ce pe cei maturi îi ajută să păstreze vitalitatea, însă cu un preț. Recomandările principale se referă la planul sănătății. Este esențial să consulți un medic și să îți acorzi mai mult timp pentru odihnă și somn.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

Citește în continuare Scorpionul trebuie să se conecteze cu familia. Gemenii au nevoie să se îndepărteze de cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel