Ce aduce Marte în Berbec pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
De pe 30 aprilie până pe 9 iunie, Marte va fi în Berbec. Iată ce îi așteaptă pe nativii Scorpion!

Până la 30 aprilie, Marte va fi în semnul Peștilor, însă de pe 30 aprilie până pe 9 iunie, va intra în semnul pe care îl guvernează, Berbecul.

Această schimbare de semn aduce cu sine o creștere a energiei și a curajului. Deși pare un simplu tranzit, trecerea lui Marte în Berbec este semnificativă și poate fi considerată un nou început.

Marte, cunoscut drept Micul Malefic sau zeul războiului, poate stârni tensiuni la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, poate aduce și sentimente de furie în viețile noastre. Este important să gestionăm aceste emoții într-un mod sănătos.

Acest tranzit al lui Marte mai simbolizează și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea și energia masculină. Este de remarcat că Marte în Berbec acționează rapid și hotărât.

Persoanele cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor fi cel mai puternic afectate de acest tranzit.

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

Arhetipul Scorpionului este legat de caracteristici precum pasiunea intensă, puterea interioară, chiar și răzbunarea, dar și capacitatea de transformare. De asemenea, Scorpionul simbolizează adâncimea emoțională, secretul și capacitatea de a percepe adevărul dincolo de aparențe. Este asociat deopotrivă cu energia sexuală, misterul și abilitatea de a trece prin transformări majore în viață.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, doar că intră într-o zonă în care ție nu prea îți convine, adică în Casa a șasea. Ce înseamnă asta? Că apar foarte multe ajustări, dar care implică și nervi pe măsură.

Casa a șasea vorbește despre stresul la locul de muncă, dar și despre gestionarea stresului în general. O să ai senzația că ai tăi colegi de la serviciu nu se descurcă la nimic. Sau că din cauza lor nu vei putea fi pe primul loc. O să treci prin multe astfel de situații, care te ajută să îți redescoperi încrederea. Încearcă să fii mai înțelegător. Poate că acei colegi trec prin niște situații grele, despre care tu nu știi. 

De asemenea, cu cât te superi mai mult pe alții, cu atât te vei stresa mai mult. Marte în Casa a șasea vine și cu un anumit risc de incidente: te mai lovești, te grăbești, mănânci prost, nu te odihnești, nu te relaxezi. 

Toate acestea te vor epuiza până în luna iunie. Simți că nu ai timp de nimic. Astrologul îți recomandă să ai grijă la sănătate și să iei pauze mici și dese de la orice faci.

Îți sugerăm să vezi și: Ce-i preocupă pe alții: Diferențe între sauna elvețiană și cea finlandeză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel