Ce aduce Marte în Berbec pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până în iunie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Între 30 aprilie și 9 iunie, Marte o să fie în primul semn al zodiacului. Iată previziunile pentru nativii Fecioară și cei cu ascendent în acest semn de pământ.

Până pe 30 aprilie, Marte se află în continuare în semnul Peștilor. De pe 30 aprilie și până pe 9 iunie, va intra unde se simte el cel mai bine, în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. 

Asta înseamnă că vom deveni mai energici, dar și mai curajoși. Deși pare un simplu tranzit, această schimbare de semn a lui Marte este una importantă. O putem numi și un nou început.

Cine este Marte? Micul Malefic sau zeul războiului. Așa că poate să agite spiritele la nivel internațional și, pe lângă curaj și energie, aduce și furie în viețile noastre. Trebuie doar să avem grijă să o transpunem într-un mod sănătos.

Marte mai reprezintă și pasiunea, lupta, graba, ruptura, ciocnirea, energia masculină. Îți amintim și că Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia când și cum dorește. 

Tranzitul lui Marte în Berbec îi afectează cel mai mult pe cei cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Cine sunt Fecioarele? 

Persoanele născute sub acest semn sunt descrise ca fiind practice, analitice și ordonate. Ele pun mare preț pe ordine și organizare și sunt atente la detalii. Fecioarele sunt raționale și rezervate, dar pot fi critice sau mult prea auto-critice uneori. Sunt devotate și muncitoare, dar au un simț puternic al datoriei și responsabilității. De asemenea, sunt deschise să ajute pe ceilalți și să ofere sfaturi practice.

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară!

Marte va tranzita la tine Casa a opta. Această casă, după cum știm, are foarte multe implicații, unele chiar extrem de misterioase. Însă partea de intimitate și cea de senzualitate sunt luate cu asalt. Odată cu acest tranzit, s-ar putea să îți descoperi niște fantezii ori să te conectezi cu propria ta persoană și să îți dai seama de ceea ce îți dorești.

Așadar, este o perioadă foarte bună pentru dormitor! După care, cu Marte în această casă, toate chestiunile legate de negocieri pe plan financiar vor fi pline de furie. Poate că ai în prezent un partaj sau o moștenire. Să știi că pot apărea certuri cu persoanele cu care te aștepți cel mai puțin.

Ceva în genul "frate, frate, dar brânza-i pe bani!” Așa o să fie cu Marte în Casa a opta. Mulți dintre nativii Fecioară se vor găsi în situații limită, de criză. Unii se vor simți atrași de sporturi extreme.

Poți să vezi și acest articol: Ce aduce Marte în Berbec pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion până în iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Sursă foto: Pexels

Abundență pentru Berbec și Capricorn. Pierderi pentru Balanță și Săgetător

pixel