Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Pești și cei cu ascendent în Pești?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste cinci zile, vom avea Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. Cum îi influențează pe ultimii nativi din zodiac?

Este clar că acest eveniment nu este unul obișnuit, ci unul care ar putea avea un impact semnificativ asupra lumii, în special din perspectiva financiară.

Pentru fiecare zodie, această conjuncție se va petrece într-o anumită casă astrologică.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător?

Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic sau Zeul Zeilor, este asociat cu expansiunea, călătoriile, domeniile educației, progresul și depășirea limitelor. Uranus este considerat primul zeu important, stăpânul cerului, ce reprezintă inteligența, inovația, schimbarea, rebeliunea și genialitatea.

Din punct de vedere mitologic, Jupiter este nepotul lui Uranus, fiindcă acesta din urmă este bunicul său. Deci, ne putem aștepta la o întâlnire de o importanță deosebită între două generații, care va avea un impact profund.

Semnul Taurului, în care se petrece conjuncția, este asociat cu bani, resurse, confort și recompensele muncii noastre.

Banii și datoriile României. Adrian Negrescu: ”Suntem deja la fundul sacului”

Ce se întâmplă atunci când are loc această conjuncție? Apare potențialul pentru idei geniale, schimbări revoluționare și evenimente care ne scot din zona de confort. Această conjuncție este rară, ultima dată petrecându-se în 1941, în timpul celui de-al doilea război mondial, când au existat greve, probleme industriale și crize agricole.

În acest an, au fost și greve, iar fermierii au protestat din cauza lipsei de susținere. Inteligența artificială va deveni tot mai importantă, așa că trebuie să ne adaptăm la viitor. Alte teme relevante includ reconversia profesională și instabilitatea pe piețele financiare.

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi probabil cei mai afectați de această conjuncție, în timp ce pentru ceilalți, ea poate indica nevoia de a adopta un stil de viață diferit.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Am ajuns și la ultimul semn din zodiac! Ei bine, pentru nativii Pești și cei cu ascendent în acest semn, conjuncția dintre Jupiter și Uranus se va petrece în Casa a treia, cea care ține de studii, de comunicare. Tu ai ocazia să îți îmbunătățești relația cu vecinii, dar și cu frații și surorile. De altfel, ai nevoie de câți mai mulți oameni în jurul tău. De asemenea, este un moment potrivit să îți înveți banii să facă pui.Totodată, o să fii pe drumuri. Mergi la evenimente, studiezi, te plimbi mult.

Ce spun astrologii internaționali în legătură cu previziunile pentru Pești?

De pe canalul Tan Astrology descoperim că această conjuncție va fi una foarte interesantă pentru nativii care aparțin acestui semn de apă. Partea de comunicare va fi luată cu asalt, dar și cea care are legătură cu vânzările, cu banii. Poate o să te implici mai mult în chestiuni care țin de comunitate, fie doar că acorzi ajutorul unui vecin care are nevoie.

Pentru că Saturn se află în semnul tău, poți să îți restabilești valorile și identitatea. De asemenea, poți să îți setezi niște limite mai sănătoase din punct de vedere emoțional.

Willow Grace crede că poți explora teme noi odată cu această conjuncție care se petrece în Casa a treia. Te poți îndepărta de vechi, ca să îmbrățișezi noul. Poți folosi noi forme de comunicare, poți avea ocazia să conduci o mașină nouă și așa mai departe. 

În final, poate fi un moment oportun să te vindeci de ceea ce te-a supărat luni la rând. 

Poți să fii interesat și de: Noroc cu carul pentru Capricorni. Vărsătorii vor fi într-un carusel emoțional, iar Peștii au parte de revelații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel