Ce aduce luna noiembrie pentru Berbec? „Trebuie să fii ca un copil care gustă pentru prima dată din tot ce îi oferă viața!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi care sunt previziunile lunii noiembrie pentru primul semn al zodiacului? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, vine cu vești importante pentru acești nativi.

Să discutăm despre luna noiembrie! Am scăpat de sezonul eclipselor și ne apropiem cu pași repezi de finalul anului. Bineînțeles, în penultima lună a lui 2024 sunt câteva evenimente care își vor lăsa amprenta mult timp de acum înainte, nu doar în acest an sau în următorul. 

Horoscop 2025 Berbec

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec NOIEMBRIE 2024

Primul lucru despre care trebuie să discutăm este faptul că Marte, guvernatorul tău, va intra în Casa a cincea. Este încă în Casa a patra, dar pe 4 noiembrie, se mută în semnul Leului, care reprezintă Casa a cincea pentru tine. În primul rând, trebuie să știi că îți priește de minune acest tranzit, pentru că atunci când aducem în discuție această casă, vorbim despre acea bucurie supremă, de dorința de a îți face ție pe plac, în primul rând, de pasiuni, de toată relația cu Cupidon, de creativitate, de relația cu copiii. Mulți nativi Berbec sau cei cu ascendent în acest semn se vor gândi că își doresc copii, iar alții se vor ocupa mai mult de aceștia, fie că sunt mai mici sau mai mari. 

Totodată, dacă nu ai copii și nici nu îți dorești sau ai, dar nu sunt lângă tine și ai mai mult timp liber, să știi că este o perioadă minunată de a te centra și de a te gândi la faptul că viața nu este doar despre muncă, chin, durere sau stres, ci că mai ai nevoie și de relaxare, de câte un masaj, de câte un concert, de o vizită în magazine, de o carte citită. Trebuie să fii precum un copil care gustă pentru prima dată din tot ce îi oferă viața. 

Cu alte cuvinte, în luna noiembrie trebuie să îți bucuri toate simțurile și să râzi cu poftă. Trebuie să te ocupi foarte mult de aceste lucruri în luna noiembrie, pentru că apoi, în luna decembrie, Marte va și retrograda în Casa a cincea. De asemenea, tranzitul lui Marte aici este foarte bun și pentru toată zona amoroasă. S-ar putea să vina și cu niște pasiuni intense, aprinse la început. Se sting la fel de repede pe urmă, dar important este să îți trăiești viața. 

Ce mai trebuie să reținem este faptul că Pluto se duce definitiv în Casa a unsprezecea, așa că te mai lasă să respiri din punct de vedere profesional. Saturn își va opri retrogradarea în Casa a douăsprezecea, așa că mai pierzi din lipsa de claritate în zona profesională. Dacă lucrezi undeva, nu te mai plângi, te simți mulțumit, ai răbdare până când se va întâmpla următoarea mișcare sau până când vei face următorul pas. 

Dacă ne gândim în mare la luna noiembrie, este una pe placul tău, pentru că Marte îți oferă foarte multă energie și curaj. Așa că profită din plin!

Îți recomandăm să citești și următorul articol de pe Astrosens: Mitologia zodiei Berbec: o poveste remarcabilă despre eroism și sacrificiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

pixel