Ce aduce luna noiembrie pentru Balanță? „Ai nevoie să fii motivat iarăși de ceva!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop noiembrie 2024. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile lunare pentru fiecare semn al zodiacului!

Astrele nu ne dau o pauză nici în luna noiembrie. De ce spunem asta? Marte se va duce în semnul Leului, unde se pregătește de retrogradare. Saturn își va opri retrogradarea, iar Pluto se va muta definitiv în Vărsător. Putem spune că ultima lună a toamnei ne pregătește pentru schimbări drastice.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță NOIEMBRIE 2024

Începem prin a discuta despre faptul că Marte iese din casa a zecea și se duce în a unsprezecea. Ce se întâmplă? O să creeze foarte multă agitație în sfera socială. Cunoști, povestești, mergi la evenimente, îi forțezi pe oameni, motivezi și te lași motivat. În luna noiembrie, comunitatea din care faci parte este plină de viață.

Marte este și guvernator de casa a șaptea. Daniela Simulescu le atrage atenția celor singuri. Aceștia pot întâlni o persoană specială printre prieteni sau chiar amicii le fac cunoștință cu anumite persoane. Important este să nu stați în casă. Dacă ești singur și îți dorești pe cineva, nu te uita la seriale și comedii așteptând să îți pice Cupidon dintr-un norișor. „Cupidon în noiembrie doarme”, după cum spune astrologul. Ieși în oraș pentru a-l trezi. Astfel, îți va trimite o săgeată.

Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Pentru cei care sunt deja într-o relație, Marte în casa a unsprezecea vă cere să faceți planuri cu partenerul. Nu aștepta până în decembrie să te gândești la rezoluții. Începeți de pe acum să vorbiți. Ce vreți să faceți în 2025? Unde vreți să mergeți în vacanță? Poate vă luați o nouă canapea sau strângeți bani pentru copii. Aveți nevoie să vorbiți și să faceți planuri pentru a vă simți mai bine. Dar este o diferență între planurile care fac parte din rutina de zi cu zi și cele pentru viitorul apropiat. Deci, nu vă întrebați unul pe celălalt cine duce copilul la grădiniță. Ai nevoie să fii motivat iarăși de ceva.

Cu toate acestea, până pe 4 noiembrie, Marte se află încă în semnul Racului, în casa a zecea. Așa că iată ce îți mai poate aduce până atunci. După cum am menționat, Marte este guvernatorul casei relațiilor. Îți poate aduce conflicte cu partenerul, cu șefii sau cu colegii. Ai o dorință foarte mare de a prelua controlul, care provoacă disensiuni. Dacă îți dorești să schimbi locul de muncă, ai putea să îți dai seama după aceea că te-ai grăbit. Așadar, mare atenție până când Marte se mută în Leu, unde va și retrograda.

Saturn își oprește retrogradarea în casa a șasea. Pentru mulți, poate aduce un sentiment de zădărnicie. Ai putea să te simți ghinionist. În plus, poți avea impresia că nu meriți mai mult la locul profesional. Saturn are o agendă de care se ține tot timpul, anume că vrea să ne arate unde avem limite. În momentul în care știi că le ai, trebuie să începi să calculezi pentru a le putea depăși.

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Saturn își va opri retrogradarea abia pe 15 noiembrie. Până atunci, faptul că este retrograd în casa a șasea îți mai poate aduce câteva dificultăți. Marele Malefic este guvernatorul casei a patra. Cei apropiați pot avea probleme de sănătate, iar tu ești ocupat cu treburile casnice și financiare. Ce își mai dorește Saturn de la tine? Să te pună la încercare în carieră. Vrea să faci muncă multă fără să te aștepți la un succes rapid. Până când își oprește retrogradarea, poate fi o perioadă de austeritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

pixel