Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Rac până în martie 2025
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Rac!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește despre identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Ce aduce Lilith pentru Rac și Ascendent în Rac?

Lilith se duce în casa a patra, iar Priapul va fi în casa a zecea. Vor apărea lucruri care nu îți convin în ceea ce privește cariera. Prin urmare, te vei da ocupat cu problemele de acasă.

Pui prea mult accent pe relațiile cu membrii familiei și pe cum arată casa. Îi compari pe toți cu tine sau te compari cu ei. Vrei să păstrezi o atmosferă plăcută, dar în sinea ta te-ai certa cu toată lumea.

Până în martie 2025, nu vei avea nevoie de prea mulți factori ca să declanșezi cel mai mare război. Recomandarea Danielei Simulescu este să îți vezi de treabă. Problemele din familie, care nu sunt începute de tine, să fie rezolvate de cei care le-au pornit. Nu are rost să te arunci în situații care nu îți aparțin.

În plus, ai putea fi într-o perioadă în care să nu mai ai acces la emoțiile tale ca altădată. Chiar dacă încerci să ții cu dinții de familie, acum este momentul să te eliberezi puțin. Obsesia de a avea legături benefice și armonioase nu te ajută la nimic.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Pexels

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

Horoscop zilnic pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie are nevoie de sprijin

pixel