Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Berbec până în martie 2025
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne în acest semn până la finalul lunii martie 2025. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru nativii Berbec!

Lilith este obsedată. Acolo unde este ea, există un punct care pe noi ne obsedează și unde ne putem detașa de emoții. Ne ducem fără să mai simțim nimic.

Deși are o reputație rău famată, aceasta ne poate aduce și foarte multe avantaje. În mitologie, Lilith este prima femeie a lui Adam, cea dinaintea Evei. Ea îi era egală lui Adam, dar acesta și-a dorit să fie conducătorul și să o supună. Lilith a considerat acest lucru nedrept și astfel s-a creat un dezechilibru.

Din punct de vedere astrologic, Lilith sau Luna Neagră este locul unde Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Ce înseamnă Luna? Emoții, partea de care nu ne putem deconecta. Când se îndepărtează de aceasta, devenim obsedați, independenți și foarte surprinzători.

Ea aduce idei geniale, soluții nemaipomenite și un pic de rebeliune. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, aceasta șochează pentru a aduce progres.

Lilith va tranzita semnul Balanței, care este cel al relațiilor. Acolo avem și Nodul Sud. Prin urmare, apare un dezechilibru în tot ceea ce înseamnă modul în care ne raportăm la ceilalți.

Să nu uităm un lucru. Nu putem discuta despre Lilith fără să discutăm și despre Priap. Dacă Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ, Priap este punctul în care Luna ajunge cel mai aproape de Pământ. Cu Priap, nu ne putem deconecta de emoții și se spune că vorbește despre traumele din copilărie.

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Lilith este în Balanță, iar Priap în Berbec. Prin urmare, fugim de noi. Berbecul vorbește de identitate. Deci, vom fugi de o parte din noi despre care credem că a fost judecată.

Ce aduce Lilith pentru Berbec și Ascendent în Berbec?

Până în martie 2025, Lilith va fi în casa a șaptea. Îți vei dori o relație cu orice preț sau ca relația existentă să funcționeze. Vei lăsa de la tine pentru a nu fi părăsit și pentru a nu supăra pe nimeni. Te dezici foarte mult de cine ești cu adevărat.

Îți vei crea foarte multe portițe și foarte multe oportunități pe plan relațional. Îndrăznești mai mult, dar faci și foarte multe compromisuri.

Pentru că Lilith se va întâlni cu Nodul Sud, pe parcursul acestor nouă luni, te vei trezi că nu e bine ce se întâmplă. Pe moment, vei spune că nu mai suporți și că te desparți. Dar nu este bine nici în extreme.

Ceea ce trebuie să înveți până la finalul tranzitului lui Lilith în Balanță este să exiști în relație. Este necesar să spui când ceva nu funcționează, să îndrăznești și să te exprimi. De exemplu, spune când nu îți este bine.

Cu Lilith în casa a șaptea, îți vei dori obsesiv unele relații, să le menții sau să le ai. Problema este că ai nevoie și de independență.

Recomandarea astrologului este să ai grijă la oamenii care apar în viața ta. Vei lăsa de la tine și vei fi dispus să intri în relații cu oameni care nu sunt în regulă. Dar o faci ca să fii în rândul lumii. Frica de singurătate te va face să iei decizii foarte proaste până în martie.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Pexels

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

Horoscop zilnic pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. O zodie are nevoie de sprijin

pixel