Ce aduce Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent in Taur. „Trebuie să strângi cureaua!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Din 9 octombrie, Jupiter va fi retrograd în Gemeni. Cum îi va influența acest tranzit pe cei născuți în semnul Taurului?

În doar câteva zile, Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea multă entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Berbec/Ascendent in Berbec. „Va fi momentul în care vei învăța cu adevărat!”

Jupiter retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur

Va fi subiectul vostru preferat, fiindcă Jupiter va retrograda în Casa a doua, a banilor și a resurselor! Poate că din mai încoace, este posibil să fi primit niște venituri în plus. Și tu ai crezut că gata, de acum încolo vei primi la fel. Cu alte cuvinte, te-ai bazat pe ceea ce s-a întâmplat din mai încoace. Ei bine, cu Jupiter în mers retrograd în Casa a doua a banilor, apar cheltuieli. Iar tu te vei întreba serios: "Dacă mi-au crescut veniturile și mi-au crescut și cheltuielile, ce mă fac?!” Astrologul Daniela Simulescu te îndeamnă un singur lucru: dacă acest lucru se întâmplă, vei fi nevoit să îți restrângi cheltuielile! Trebuie să îți dai seama de niște lucruri pe plan financiar.

Poate pe un abonament la un anumit serviciu plătești prea mult și nu te ajută la nimic. Sau poate că ai și uitat că îl plătești, iar în momentul în care te uiți pe extrasul de pe card, te întrebi pe ce s-au dus banii tăi. Sau îți dai seama că ar fi fost mai bine să îți iei o sticlă de apă de acasă, în loc să plătești pentru ceva de băut de cumpărat din oraș. 

Cu alte cuvinte, trebuie să îți ajustezi cheltuielile și să îți dai seama unde nu are rost să arunci cu banii. Jupiter în Casa a doua, fie el direct sau retrograd, îți cere să te răsfeți, să cheltui, însă pe lucruri care chiar contează. Acest lucru te ajuta să câștigi și alți bani pe urmă. Te îmbraci, frumos, te aranjezi, înveți ceva, ca să obții și să monetizezi mai mult pe urmă.

Așadar, astrologul îți sugerează să ai foarte mare grijă la cheltuieli, mai ales până pe 4 februarie, cât timp Jupiter o să fie retrograd în Casa a doua.

Vezi și următorul articol de pe site-ul nostru: În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Cum să facem față eclipselor? Un ghid util de supraviețuire

Dacă în septembrie am avut parte de o Eclipsă de Lună,...


Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

pixel