Ce aduce Jupiter retrograd pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător. „Îți place de cineva? Ce mai aștepți?”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 9 octombrie, Jupiter își începe retrogradarea în Gemeni. Prin ce vor trece Săgetătorii, până în februarie?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion. „Totul se va întâmpla cu viteza melcului!”

Jupiter retrograd pentru Săgetător/Ascendent in Săgetător

La tine, Jupiter va retrograda în Casa a șaptea a relațiilor. Dacă ai întâlnit pe cineva din mai încoace, pe care o placi, ce mai aștepți? Cât de lungă crezi că este viața? Nu uita că trece timpul, așa că merită să faci ceva în acest sens. Totodată, dacă ești deja într-o relație, cu Jupiter retrograd, apar multe momente în care simți că totul este blazat, că e plictiseală mare, iar Jupiter face partenerii să se acuze unul pe celalalt. Poți fi martorul unui dialog precum: "Tu ești de vină!” „Ba nu, tu ești de vină, și tu ai greșit!". Dar toate aceste discuții, sunt, de fapt, pretexte. Pentru că undeva în spate, sunt cu totul și cu totul alte cauze.

Ce ar fi ca de acum, cu Jupiter retrograd în Casa relațiilor, să stai față în față cu partenerul, să discuți, să decizi dacă mai mergi sau nu mai departe. Pentru că Jupiter are acest dar, fie că este direct sau retrograd, să îți dea curaj. Este drept că uneori îți dă prea mult, însă îți dă curajul să vindeci, să mergi înainte, sau îți dă curajul să ieși din situații nepotrivite, toxice, în care nu mai poți să crești alături de partener, să evoluezi.

Dacă ai evoluat diferit de persoana dragă sau ai luat-o pe un drum diferit, atunci chiar nu mai are rost, iar acest tranzit poate să te trezească la realitate. Însă, pentru cei singuri, este o perioadă bună până în iunie 2025, când Jupiter iese din această casă, pentru a cunoaște o persoană nouă. Dar ai grijă, fiindcă lucrurile nu se vor întâmpla pe repede înainte, ci când trebuie. Jupiter îți poate dărui parteneri care te ajută să crești, mai deștepți sau persoane pe care să le înveți tu ceva, ca să evolueze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel