Ce aduce Jupiter retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești. „Vei realiza că te-ai înhămat la ceva peste puterile tale!”
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 9 octombrie, planeta denumită Marele Benefic, își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Ce aduce nativilor Pești?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător. „Cupidon îți dă târcoale de multe ori!”

Jupiter retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești

Jupiter este guvernatorul tău și retrogradează în Casa a patra a familiei și a locuinței. Acum o să îți dai seama de toate schimbările pe care le-ai făcut pe plan imobiliar din mai încoace, de când Jupiter și-a început tranzitul în această casă. Poate vei descoperi că te-ai înhămat la ceva ce este peste puterile tale din punct de vedere financiar. Sau că este cazul să mai tai pe undeva din cheltuieli. De asemenea, pot apărea tot felul de evenimente în familie cu Jupiter retrograd. Poate că le-ai tot evitat, însă trebuie să știi că nu o mai poți face de acum înainte. 

Totodată, orice exces de zel, fie că este pe plan profesional, sau relațional, nu va mai avea loc. Casa a patra discută despre rădăcinile noastre, de locul unde ne așezăm. Și bineînțeles, că se discută despre ceea ce îți influențează absolut toată viața. Orice exces pe care l-ai avut din luna mai încoace, trebuie să fie corectat, ajustat neapărat. Ție, bineînțeles că nu o să îți convină, pentru că vrei să nu fii îngrădit de limite, dar trebuie să mai umbli la cheltuieli. Poate trebuie să te muți într-un loc unde să stai mai confortabil, să cumperi mobilier de pildă pentru bugetul pe care îl ai, nu pentru cel pe care crezi că îl vei avea peste ceva timp. 

Vei fi nevoit să faci incredibil de multe ajustări pe plan imobiliar și familial.

Îți sugerăm să citești și următorul articol de pe Astrosens: Efemeride Jupiter 1920 - 2044

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel