Ce aduce Jupiter retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară. „Trebuie să vrei mai mult de la tine!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Jupiter retrogradează în semnul Gemenilor de pe 9 octombrie. Cum va influența Fecioarele?

Jupiter, care se află acum în mers direct în Gemeni, o să își înceapă retrogradarea în acest semn din zodiac pe 9 octombrie. Să ne amintim că Jupiter a poposit în Gemeni pe data de 26 mai a acestui an și unde va rămâne până la 10 iunie 2025. Planeta oportunităților vizitează semnul comunicării și al schimbărilor.

Mintea va fi cel mai valoros aliat al nostru, mai ales dacă ne asigurăm că nu o lăsăm să ruginească. Ne vom concentra pe a vorbi, a împărtăși și a asculta mai mult, într-o atmosferă prietenoasă și amuzantă. Schimbarea vă fi cel mai util instrument! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor necesita ajustări. Vom realiza unde am acționat cu prea mult entuziasm, unde am făcut promisiuni mai mari decât am putut respecta și unde avem anumite limite.

Ce aduce Jupiter retrograd pentru Leu/Ascendent in Leu. „Nimic nu se va întâmpla peste noapte!”

Jupiter retrograd pentru Fecioară/Ascendent in Fecioară

La tine, Jupiter va retrograda curând în Casa a zecea. Dacă din mai încoace, de când a intrat în această casă, ai zis de multe ori că o să îți cauți un nou loc de muncă, ai tot așteptat, acum nu mai trebuie să aștepți. Acum este momentul oportun să îți pui la punct CV-ul, recomandările, să mergi, să discuți, să întrebi. Sau poate îți dorești o poziție mai bună ori ți s-a propus ceva la actualul loc de muncă să progresezi, dar nu ai fost interesat de mai multă responsabilitate. Pe scurt, trebuie să vrei mai mult de la tine din punct de vedere profesional.

De altfel, luna iunie a anului 2025, cât timp Jupiter va fi în Casa carierei, trebuie să te găsească mult mai bine din punct de vedere profesional. Acest lucru nu trebuie să vină neapărat cu o schimbare concretă, adică nu trebuie musai să te muți cu munca dintr-un loc în altul. Însă Jupiter retrograd aici poate să vină și cu atitudinea ta față de locul respectiv. Poate trebuie să te faci mai plăcut, să îți faci mai mulți aliați decât dușmani. 

Cu alte cuvinte, astrologul Daniela Simulescu este de părere că ai nevoie de un brand pe plan profesional. Trebuie să știi că ești persoana care se descurcă peste tot, își rezolvă problemele, este experimentată. Construiește-ți o imagine, un statut, un rol mai însemnat în societate. Ai mare nevoie de aceste lucruri. Apar multe șanse pe plan profesional, chiar dacă nu se întâmplă la fel de repede precum ai vrea tu. 

Dar ține minte un lucru. Dacă nu te simți mai bine la actualul loc de muncă, dar nu ai făcut nimic din mai până acum, nu te aștepta să se schimbe ceva de pe-o zi pe alta. Oportunitățile vor veni, ai răbdare. Și asigură-te că le primești cu brațele deschise. 

Îți recomandăm să citești și: Fecioara. CINCISPREZECE secrete ale perfecționiștilor zodiacului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel