Ce aduce Jupiter în Berbec pentru semnele de PĂMÂNT. „Să își imagineze că sunt un magnet” (11 mai-28 octombrie)
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, vine cu vești în exclusivitate despre intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Jupiter, planeta abundenței, va rămâne în Berbec până pe 28 octombrie și va aduce diverse beneficii pentru zodii. Cum anume se pot bucura semnele de Pământ de darurile planetei expansiunii? Citiți mai jos!

Semnele de pământ vor fi nevoite să se reorienteze. Să își dea seama dacă au o bază solidă, mai ales din punct de vedere emoțional. Inițial, vor avea revelații legate de resursele concrete. Le recomand nativilor acestor semne, spune astrologul Daniela Simulescu, să își imagineze că sunt un magnet. Jupiter în Berbec le va aduce mai mult din ce sunt ei. Poate așa își vor da seama că este necesară o purificare. Cu alte cuvinte o „curățenie” serioasă!

Taur/ Ascendent în Taur

Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. Jupiter intră în casa a 12-a și vorbește despre vindecare, despre sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să aveți niște pierderi între mai și octombrie. S-ar putea să aveți în viața voastră o formă de abandon, însă orice abandon prin care treceți, ar putea să fie o mare salvare. Chit că voi sunteți abandonați sau voi îi abandonați pe alții. „Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare pe toate planurile. Jupiter tranzitează casa a 8-a. Vorbim despre moșteniri, fonduri, dar și despre vindecarea sufletului, despre traume. Poate că cineva a murit și aveți nevoie să vă vindecați. Cu Jupiter în casa a 8-a veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. Totodată, vorbim puțin și de partea sexuală, de zona intimă și acolo puteți să comunicați mai mult, să rezolvați anumite probleme.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Aveți nevoie de o schimbare în planul casei sau al familiei. Aveți neapărată nevoie de ceva prospețime acolo pentru a vă simți mai bine. Poate că vara asta doriți să vă mutați, vreți o altă casă, vreți să schimbați puțin culorile din camera unde dormiți sau mobila. Puteți obține venituri din vânzări sau închirieri, domeniul imobiliarelor este bine aspectat la voi. Cu Jupiter în casa a 4-a vorbim și despre o bază de încredere. Dacă aveți o relație bună cu familia, veți avea relații bune și cu ceilalți. Se va reflecta în atitudinea voastră.

ai aflat și despre retrogradarea lui Mercur? Citește aici la ce anume ar trebui să fii atent până pe 3 iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să-și ceară iertare de la partener

pixel